Γι’ αυτό δεν ήρθε ο Ντεφούρ στον Ολυμπιακό

Ο Βέλγος χαφ αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον των πρωταθλητών Ελλάδας και στους λόγους που δεν φόρεσε ποτέ τα ερυθρόλευκα.

Γι’ αυτό δεν ήρθε ο Ντεφούρ στον Ολυμπιακό

Όταν ο Μπέσνικ Χάσι ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού το πρώτο όνομα που είχε έρθει στην επικαιρότητα ήταν του Στίβεν Ντεφούρ. Τον ήξερε ο Αλβανός προπονητής και πράγματι είχε προτείνει και είχε ζητήσει από τη διοίκηση να κινηθεί για την απόκτηση του.

Ο Ντεφούρ εκείνο το διάστημα δεν υπολογιζόταν και δεν αγωνιζόταν στην Μπέρνλι. Οι Πειραιώτες ασχολήθηκαν με τον Βέλγο χαφ, ο οποίος τελικά δεν ντύθηκε ποτέ στα ερυθρόλευκα. Έμεινε στη Μπέρνλι και δουλεύοντας αρκετά σκληρά κατάφερε να κάνει 24 συμμετοχές στη Premier League.

Καθιερώθηκε με τη φανέλα της ομάδας του, όμως από τέλος Ιανουαρίου έχει μείνει εκτός δράσης λόγω τραυματισμού. Ένας χόνδρος έχει κρατήσει τον Ντεφούρ στα… πιτς και υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να χάσει το Μουντιάλ. Αυτό είναι άλλωστε που «καίει» τον ποδοσφαιριστή τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Σε δηλώσεις του, ωστόσο σε βελγικά Μέσα ο Ντεφούρ θυμήθηκε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και εξήγησε πως η μεταγραφή δεν έγινε για οικονομικούς λόγους. «Αν δεν παίζεις πολύ θα πρέπει να εξετάζεις κάθε περίπτωση και η Μπέρνλι αυτό έκανε δείχνοντας πρόθυμη να με αφήσει να φύγω δείχνοντας κατανόηση για την κατάσταση μου. Οι προτάσεις που ήρθαν, όμως, οικονομικά δεν ήταν καλές και έτσι έμεινα στην ομάδα. Δούλεψα σκληρά στην προετοιμασία και πήρα παιχνίδια με τη Μπέρνλι», είπε ο Στίβεν Ντεφούρ.