Πάλι τον πρώτο λόγο για ενδεκάδα ο Αβραάμ!

Παρά το καλό παιχνίδι του διδύμου Μεριά – Σεμέδο στο Μόναχο, ο Παπαδόπουλος έχει σοβαρές πιθανότητες να βρεθεί στο αρχικό σχήμα και στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Πάλι τον πρώτο λόγο για ενδεκάδα ο Αβραάμ!

Ο Πέδρο Μαρτίνς κάνει ένα τρόπον τινά ροτέισον στο κέντρο της άμυνας. Για την ακρίβεια στον παρτενέρ του Σεμέδο. Από το παιχνίδι με τον Άρη και έπειτα, ο Αβραάμ έχει παίξει σε όλα τα ματς πρωταθλήματος (με ΟΦΗ, ΑΕΚ, Ξάνθη) και ο Μεριά στα δύο παιχνίδια με την Μπάγερν Μονάχου.

Όλα δείχνουν ότι θα συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Όλα δείχνουν ότι ο Αβραάμ θα ξαναπάρει φανέλα βασικού και στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο (10/11, 17.15) παρά το καλό παιχνίδι που έκαναν οι Σεμέδο – Μεριά στην «Allianz Arena».

Για ποιο λόγο ο Μαρτίνς σκέφτεται να το πράξει; Επειδή θεωρεί ότι πρώτον ο Αβραάμ βρίσκεται σε εξαιρετικά καλή κατάσταση και είναι «ταμάμ» για τους αγώνες του πρωταθλήματος και δεύτερον, επειδή με την ορμή που βγάζει στο παιχνίδι του, είναι σε θέση να παρασύρει τους συμπαίκτες του. Ειδικά στο ματς με την Ξάνθη ήταν κάτι παραπάνω από συγκλονιστικός.

Ενδεκάδα ακόμα δεν έχει «φωτογραφίσει» ο Μαρτίνς στον Ρέντη. Το απόγευμα του Σαββάτου (9/11) στην τελευταία προπόνηση των «ερυθρολεύκων» πριν από τον Ατρόμητο, αναμένεται να δείξει ορισμένα πράγματα όσον αφορά στις σκέψεις του.

Για τον Αβραάμ από την επόμενη μέρα κιόλας του αγώνα στην Βαυαρία έχει κυκλοφορήσει έντονα το σενάριο ότι έχει σχεδόν «κλειδωμένη» τη θέση του στην ενδεκάδα. Φτάνει φυσικά όλα αυτά να αποδειχθούν και λίγη ώρα πριν από τη σέντρα, όταν ο Μαρτίνς θα ανακοινώσει και επισήμως τους «11» στους ποδοσφαιριστές του. Δεν είναι άλλωστε λίγες οι φορές που ο Πορτογάλος τεχνικός έχει αιφνιδιάσει τους παίκτες του την τελευταία στιγμή.