ΑΕΚ: Σκέφτεται την περίπτωση Νούιτινγκ

Η ΑΕΚ ψάχνεται για στόπερ και σύμφωνα με δημοσιεύματα εξετάζει την περίπτωση του Ολλαδού  Μπραμ Νούιτινγκ της Ουντινέζε.

ΑΕΚ: Σκέφτεται την περίπτωση Νούιτινγκ

Η ΑΕΚ έχει αρκετά προβλήματα στην άμυνά της. Από τη μια μεριά η τιμωρία που επιβλήθηκε στον Βράνιες και από την άλλη ο Στράτος Σβάρνας που δεν έχει πείσει με την παρουσία του, έχουν αναγκάσει τη διοίκηση της «Ένωσης» να στρέψει το ενδιαφέρον της στην ενίσχυση στα στόπερ.

Μάλιστα όπως αναφέρουν δημοσιεύματα την Παρασκευή (8/11), ένας από τους στόχους των «κιτρινόμαυρων» είναι Μπραμ Νούτινγκ της Ουντινέζε.

Η εφημερίδα «Sport Day» συγκεκριμένα αναφέρει πως ο Ολλανδός στόπερ που τα τελευταία δυο χρόνια έχει χάσει τη θέση του στην 11αδα της ιταλικής ομάδας ενδιαφέρει την «Ένωση».

Ο Νούτινγκ που πραγματοποίησε το ντεμπούτο το στη Serie A για τη φετινή σεζόν μόλις την περασμένη Κυριακή, δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2021 και η ΑΕΚ περισσότερο ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει δανεικό πρώτα, και μετά να τον αγοράσει.

Όλα αυτά βέβαια είναι φιλολογικά αφού ο στόπερ της Ουντινέζε δεν έχει προσσεγγιστεί ακόμα από την διοίκηση των «κιτρινόμαυρων» και κανείς δε γνωρίζει αν θέλει να έρθει στην Ελλάδα.