Ολυμπιακός: Ενημέρωση για τις θέσεις ΑμΕΑ στο ματς με τον Ατρόμητο

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε για τον τρόπο εξυπηρέτησης των ατόμων ΑΜεΑ στο Κυριακάτικο (10/11, 17:15) παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Ολυμπιακός: Ενημέρωση για τις θέσεις ΑμΕΑ στο ματς με τον Ατρόμητο

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Κυριακή (10/11, 17:15) και η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ενημέρωσε για τον τρόπο εξυπηρέτησης των ΑΜεΑ.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ολυμπιακού:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης των Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες (ΑμΕΑ) ενημερώνει για τα εξής:

Για τον αγώνα της 10ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League μεταξύ των ομάδων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Ατρόμητος που θα διεξαχθεί στο «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ» την Κυριακή 10/11/2019 και ώρα 17:15, τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες θα μπορούν να επικοινωνούν στον αποκλειστικό για αυτά τηλεφωνικό αριθμό 210-4800909, ο οποίος θα λειτουργεί την Παρασκευή 8/11 έως την κάλυψη των θέσεων, και ώρες 11:00 – 13:00 και να δηλώνουν την κράτηση θέσης τους.

Ακολούθως και αφού πιστοποιείται πως είναι ΑμΕΑ, το όνομά τους θα καταγράφεται στη σχετική λίστα με σειρά προτεραιότητας μέχρι και την κάλυψη του αριθμού των θέσεων.

Μετά την κάλυψη των θέσεων θα εκδοθεί σχετική ενημερωτική ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, προκειμένου να αποφεύγεται η προσέλευση περισσοτέρων ΑμΕΑ στο γήπεδο και ως εκ τούτου η ταλαιπωρία τους, καθώς δεν θα υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησής τους».