Τι απάντησε η Nova στον ΠΑΟΚ

Η Nova τοποθετήθηκε επίσημα στα δημοσιεύματα για την αλλαγή ώρας στην αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ. 

Τι απάντησε η Nova στον ΠΑΟΚ

Θέση αναφορικά με τα δημοσιεύματα για την αλλαγή ώρας στο ματς ΟΦΗ - ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League 1, πήρε η Nova και σχολίασε τα εξής: «Οι ώρες και ζώνες των αγώνων του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου είναι προκαθορισμένες με την διοργανώτρια αρχή Super League 1 από την αρχή της σεζόν, όπως γίνεται για περισσότερα από δέκα χρόνια, με αποκλειστικό σκοπό την δημιουργία ραντεβού με τους τηλεθεατές.

Αλλαγές στις ζώνες έχουν καταγραφεί, είναι όμως ελάχιστες και αφορούν ανυπέρβλητους λόγους, που συνδέονται με την οργάνωση διεξαγωγής αγώνων (προσφάτως λόγω VAR ή για λόγους ασφαλείας και δημόσιας τάξης). Όπως είναι γνωστό τόσο στους φιλάθλους, όσο και στις ίδιες τις ΠΑΕ, στο «Θ. Βαρδινογιάννης» ήδη έχουν αγωνιστεί στην φετινή σεζόν στις καθορισμένες τηλεοπτικές ώρες, οι ΠΑΕ Παναιτωλικός, Αστέρας Τρίπολης, Πανιώνιος και Ξάνθη.

Τυχόν αλλαγή της ζώνης μετάδοσης του εν λόγω αγώνα χωρίς ανυπέρβλητο λόγο, θα σήμαινε ότι για λόγους ισονομίας θα έπρεπε να δεχτεί η Nova και η διοργανώτρια αρχή Super League 1 τυχόν αιτήματα από έτερες ΠΑΕ που δεν έχουν ακόμα αγωνιστεί στο Ηράκλειο.

Υ.Γ: Τέλος στη Nova αναρωτιούνται για το εάν έχουν κατατεθεί αντίστοιχα αιτήματα προς την UEFA για αλλαγή ώρας διεξαγωγής ενός αγώνα που διοργανώνεται από εκείνη. Επίσης ποια είναι η θέση της διοργανώτριας Αρχής της Super League 1 για τέτοιου είδους αιτήματα;