Ολυμπιακός: Από το αεροδρόμιο στον Ρέντη!

Αποστολή - Μόναχο: Γιώργος Στασινόπουλος | Έφυγε πριν λίγη ώρα η αποστολή του Ολυμπιακού από το Μόναχο και επιστρέφει στην Ελλάδα, ενώ το απόγευμα έχει προγραμματιστεί προπόνηση στον Ρέντη.

Ολυμπιακός: Από το αεροδρόμιο στον Ρέντη!

Δεν έφυγε μετά το παιχνίδι με τη Μπάγερν η αποστολή του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες διανυκτέρευσαν στο Μόναχο, διότι το αεροδρόμιο της πόλης για λόγους ασφαλείας κλείνει το βράδυ.

Η αποστολή των «ερυθρόλευκων» πέταξε στη 13:00 ώρα Ελλάδας από τη βαυαρική πόλη και αναμένεται στη χώρα μας γύρω στις 16:00.

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του έχουν προγραμματίσει προπόνηση με την άφιξη της αποστολής στην Ελλάδα. Από το «Ελ. Βενιζέλος» οι ποδοσφαιριστές θα φύγουν για το προπονητήριο του Ρέντη προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

Όπως συνηθίζεται βέβαια σήμερα το πρόγραμμα θα είναι πιο χαλαρό με αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν στο Μόναχο, όμως, δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο και ο Ολυμπιακός πρέπει την Κυριακή (10/11, 17:15) το απόγευμα να επιστρέψει στις επιτυχίες.