ΑΕΚ: Παίζει με Παναθηναϊκό ο Μπακάκης, αμφίβολος ο Μπάρκας!

Ο Βασίλης Μπάρκας, όσο και ο Μιχάλης Μπακάκης επέστρεψαν σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων το πρωί της Τρίτης στα Σπάτα, με τον Νίκο Κωστένογλου να βλέπει τα προβλήματα να μειώνονται.

ΑΕΚ: Παίζει με Παναθηναϊκό ο Μπακάκης, αμφίβολος ο Μπάρκας!

Οι παίκτες της ΑΕΚ επέστρεψαν το πρωί της Τρίτης (5/11) στα Σπάτα για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έπειτα από το χθεσινό ρεπό που είχαν, με τον Νίκο Κωστένογλου να βλέπει με ικανοποίηση να μειώνονται τα προβλήματα.

Ο Βασίλης Μπάρκας που είχε υποστεί κάταγμα στον αντίχειρα, μπήκε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και πλέον μένει να φανεί αν θα επιστρέψει στην εστία για το ματς με τον Παναθηναϊκό ή η επιστροφή του θα πάει για μετά τη διακοπή.

Αυτός που σίγουρα υπολογίζεται για το ματς με τους «πράσινους» είναι ο Μιχάλης Μπακάκης, ο οποίος λόγω ενός οιδήματος είχε μείνει εκτός από την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο. Ο Έλληνας διεθνής μπακ προπονήθηκε επίσης και θα είναι διαθέσιμος.

Έτσι το μοναδικό πρόβλημα τραυματισμού για την Ένωση έχει να κάνει με τον Βίκτωρα Κλωναρίδη, ο οποίος συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί λόγω της ρήξης τένοντα που έχει υποστεί. Οι παίκτες της ΑΕΚ θα προπονηθούν ξανά το πρωί της Τετάρτης (6/11) στις 11:00 στα Σπάτα.