Βίοι αντίθετοι για Μπουχαλάκη – Καμαρά

Ο Κρητικός και ο Αφρικανός χαφ ήταν η… μέρα με τη νύχτα στο ματς στα Πηγάδια, αλλά όλα δείχνουν ότι θα συνυπάρξουν και στο Μόναχο.

Βίοι αντίθετοι για Μπουχαλάκη – Καμαρά

Κακό παιχνίδι από τον Καμαρά στην Ξάνθη. Από τα χειρότερά του για την ακρίβεια με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο δε Μπουχαλάκης προσπαθούσε να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα στο πρώτο ημίχρονο και σε ένα μεγάλο κομμάτι του δευτέρου μέρους.

Όλα αυτά που αναφέρουμε αποτυπώνονται στο 100% και στη στατιστική υπηρεσία. Ο Πέδρο Μαρτίνς από τον Μπουχαλάκη δεν μπορεί να έχει κανένα παράπονο. Ίσα-ίσα που τον εκθείασε κιόλας στα αποδυτήρια. Ο Κρητικός χαφ έφτασε στο σημείο να έχει τις ίδιες τελικές με τον φορ! Τρεις είχε ο Ανδρέας, τρεις είχε και ο Ελ Αραμπί.

Επιπλέον, υπάρχει κι άλλο ένα ενδιαφέρον στατιστικό. Ο Μπουχαλάκης πέρασε 28 επιτυχημένες πάσες και ήταν πρώτος με διαφορά από τον δεύτερο. Οι άλλοι δύο στα χαφ ήταν απογοητευτικοί. Ο Καμαρά πέρασε μόλις 9 και ο Γκιγιέρμε 17 και αυτές προς τα τελειώματα του αγώνα.

Υπάρχει κι ακόμη ένα στοιχείο για να αναδείξει ότι ο Μπουχαλάκης κέρδισε το χειροκρότημα του παιχνιδιού του. Μόλις 4 λάθη σε ένα τόσο υψηλής επικινδυνότητας παιχνίδι και με την Ξάνθη να παίζει διπλή ζώνη άμυνας, είναι ένα νούμερο που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Ο δε Καμαρά; Πρόλαβε και έκανε 11 λάθη σε 65 λεπτά.

Η μέρα με τη νύχτα αν επιχειρήσουμε να κάνουμε μία σύγκριση στην παρουσία τους στα Πηγάδια. Και οι δύο πάντως αναμένεται να πάρουν φανέλα βασικού στο Μόναχο, εκεί όπου ο Ολυμπιακός επιβάλλεται να έχει έναν άξονα που να «δαγκώνει».