Μαρτίνς: «Δεν θέλει μόνο η Μπενφίκα τον Σεμέδο- Όνειρο μου να δουλέψω στην Αγγλία»

Σε συνέντευξή του σε πορτογαλικό ΜΜΕ, ο Πέδρο Μαρτίνς προέβη σε αποκαλύψεις για τον Ρούμπεν Σεμέδο και για τον εαυτό του.

Μαρτίνς: «Δεν θέλει μόνο η Μπενφίκα τον Σεμέδο- Όνειρο μου να δουλέψω στην Αγγλία»

Δηλώσεις έκανε ο Πέδρο Μαρτίνς σε μέσο της Πορτογαλίας και ήταν αποκαλυπτικός όσον αφορά τις ομάδες που ήδη ενδιαφέρονται για τον Ρουμπέν Σεμέδο, ενώ αναφέρθηκε και στην προοπτική να δοκιμάσει την προπονητική του τύχη σε ένα ισχυρότερο πρωτάθλημα από το ελληνικό, όμως τόνισε πως προς το παρόν είναι απόλυτα ευχαριστημένος και αφοσιωμένος στον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα είπε:

«Πιστεύω πως δεν θα μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα. Η απόδοσή μας είναι μέχρι τώρα εξαιρετική, με επτά νίκες και δύο ισοπαλίες στο πρωτάθλημα. Υπάρχει δρόμος ακόμη, γιατί έχουμε και τα playoffs, αλλά θα ήταν παράλογο να ζητήσω κάτι παραπάνω από όσα έχει δώσει η ομάδα ως τώρα.

Όταν αισθάνομαι καλά, δεν σκέφτομαι τίποτε άλλο πέρα από την δουλειά μου. Θα ήθελα να δοκιμάσω και σε άλλα πρωταθλήματα, όπως το αγγλικό, αλλά για την ώρα δεν σκέφτομαι κάτι τέτοιο. Και αυτό δεν έχει να κάνει με έλλειψη φιλοδοξιών, αλλά γιατί είμαι χαρούμενος, βρίσκομαι σε μια μεγάλη ομάδα, με έξι εκατομμύρια φιλάθλους που την αγαπούν και μου δίνει τη δυνατότητα να διεκδικώ τίτλους.

Το θεωρώ φυσιολογικό όταν υπάρχουν προβλήματα σε μια μεγάλη ομάδα της Πορτογαλίας να γράφεται το όνομά μου, αλλά δεν υπάρχει κάτι πέρα από αυτό. Το βλέπω από απόσταση και ψύχραιμα.

Σαν προπονητές πάντα είμαστε προετοιμασμένοι για παραχωρήσεις παικτών, ειδικά όταν γνωρίζουμε ότι υπάρχει ανάγκη να πουλήσει η ομάδα για να ενισχύσει το μπάτζετ της. Υπάρχει πολλή κουβέντα για τον Σεμέδο και την Μπενφίκα, αλλά δεν είναι μόνο η Μπενφίκα, γιατί γνωρίζω πως πολλές ομάδες ενδιαφέρονται για αυτόν.

Είναι χαρά και για μένα που κλήθηκαν στην εθνική Πορτογαλίας ο Ποντένσε και ο Σα. Αποτελεί αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς τους και την ποιότητα της απόδοσης του Ολυμπιακού. Χαίρομαι γι’ αυτούς, γιατί ξέρω πως είναι μεγάλο όνειρό τους να παίξουν με το εθνόσημο».