Οι λυκοφιλίες που έγιναν φωνές!

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός - ΑΕΚ. Τρεις ομάδες που ήθελαν να βάλουν στα σχοινιά τον Ολυμπιακό αλλά πλέον ο ένας βγάζει τα μάτια του άλλου!

Οι λυκοφιλίες που έγιναν φωνές!

Όσοι παρακολουθούμε το θαυμαστό κόσμο της Super League είναι βέβαιο ότι δεν θα βαρεθούμε ποτέ.

Δεν πάνε πολλά χρόνια από τότε που ο ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ έκαναν έναν συνασπισμό προκειμένου να ρίξουν τον Ολυμπιακό από την κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος.

Από τότε μέχρι σήμερα όμως, οι διοικήσεις των τριών ομάδων έχουν έρθει αρκετές φορές στη δύσκολη θέση να πρέπει να καταδικάσουν η μια τις πρακτικές της άλλης.

Ένας συνασπισμός που ξεκίνησε ενωμένος και δυνατός, αποδεικνύεται ότι υπήρξε αποκλειστικά προκειμένου να πέσουν τόνοι «λάσπης» στον Ολυμπιακό και από εκεί και πέρα ο καθένας θα άρπαζε ότι μπορούσε περισσότερο.

Η ΑΕΚ πήρε ένα πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ το κύπελλο κι ένα νταμπλ, ενώ αυτό που έχω στο μυαλό μου ότι πήρε ο Παναθηναϊκός, δυστυχώς δεν μπορώ να το γράψω διότι υπάρχουν και οι κανόνες καλής συμπεριφοράς...

Ποιος δε θυμάται τις περίφημες «δίκες» στον ΣΚΑΪ για τις εγκληματικές, τις στημένες διαιτησίες και τα λοιπά;

Τότε γινόταν ένα απίστευτο πάρτι κατά του Ολυμπιακού και ο κάθε... πικραμένος είχε κάτι να πει για την ομάδα του Πειραιά και την παράγκα της.

Τρία χρόνια μετά, ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ σε κάθε ευκαιρία καταφέρονται κατά του ΠΑΟΚ. Ο οποίος ΠΑΟΚ έχει καταφέρει να τον βρίζουν όλοι. Εντάξει, όχι όλοι, αλλά όσοι δεν έχουν δανεικούς παίκτες από την ομάδα της Θεσσαλονίκης...

Δεν έχει κάνει και λίγα ο δικέφαλος του βορρά τα τελευταία χρόνια. Έχει τυπώσει εισιτήρια για ντέρμπι ξημερώματα κι ενώ η ομάδα του ήταν να παίξει κεκλεισμένων των θυρών, έχει κερδίσει πέναλτι στο 97' ενώ οι καθυστερήσεις ήταν πέντε λεπτά, έχει καταφέρει να κάνει όσους ήταν στο πλευρό του γενικά να τον αντιπαθήσουν.

Από τις εξαγγελίες για εξυγίανση η Τούμπα έχει φτάσει στο στάδιο που όλοι τους φτύνουν, μα εκεί νομίζουν ότι βρέχει...

Οι άνθρωποι που μαζί με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ έστηναν τηλεοπτικές δίκες κατά του Ολυμπιακού, έφτασαν σε σημείο να βγάζουν ανακοινώσεις κατά της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Που να φαντάζονταν όμως ότι πριν λίγα χρόνια, όσα έλεγαν και όσα έκαναν οι «ασπρόμαυροι» ήταν για να εξυπηρετήσουν αποκλειστικά τα δικά τους συμφέροντα;

Γίνονται αυτά στην Ελλάδα; Υπάρχουν τέτοιες λυκοφιλίες;