Καρυπίδης στους παίκτες του Άρη: «Δε σας πληρώνουμε για να παίζετε μπάλα μόνο δέκα λεπτά»

Ο Θοδωρής Καρυπίδης ήταν έξαλλος με την ισοπαλία του Άρη στην Νέα Σμύρνη τονίζοντας στους ποδοσφαιριστές των «κίτρινων» πως δεν πληρώνονται για να παίζουν μόνο δέκα λεπτά ποδόσφαιρο. 

Καρυπίδης στους παίκτες του Άρη: «Δε σας πληρώνουμε για να παίζετε μπάλα μόνο δέκα λεπτά»

Ποιος είδε τον Θοδωρή Καρυπίδη και δεν τον φοβήθηκε. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης μίλησε στους παίκτες της ομάδας με σκληρά λόγια μετά την ισοπαλία 1-1 στην Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο που έπαιζε με 10 παίκτες.

Πανιώνιος – Άρης 1-1: Ο Ρόουζ στο 85' έσωσε τους «κίτρινους» (vids)

Συγκεκριμένα μετά τη λήξη του αγώνα είπε στους παίκτες:«Δεν σας πληρώνουμε για να παίζετε μπάλα μόνο για δέκα λεπτά και είναι απαράδεκτο να μην μπορείτε να κερδίσετε αυτόν τον Πανιώνιο που έπαιζε με δέκα παίκτες. Πότε θα κερδίσετε;»

Από τη μεριά των «κίτρινων» το λόγο πήρε ο Γιάννης Φετφατζίδης ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Από την αρχή μπαίνουμε καλά στα ματς αλλά στο σημερινό αργήσαμε να ξυπνήσουμε. Δεν θεωρώ ότι ήρθε το τέλος του κόσμου, κοιτάμε τη συνέχεια. Δεν μπορούμε να δώσουμε εξήγηση. Όλα μέσα είναι στο ποδόσφαιρο, δεν μπορείς να ψάχνεις για δικαιολογίες. Ο Πανιώνιος τα έδωσε όλα σήμερα, μας δυσκόλεψε πολύ, εμείς δεν ήμασταν αυτοί που θα έπρεπε. Και από δικά μας λάθη. Θα κοιτάξουμε το επόμενο ματς, μόνο αυτό μπορούμε να κάνουμε».