Παναιτωλικός - Αστέρας Τρίπολης 1-1: VAR-ιά άρρωστος

Ούτε και την 9η αγωνιστική γεύτηκε τη νίκη ο Παναιτωλικός που αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης στο Αγρίνιο...

Παναιτωλικός - Αστέρας Τρίπολης 1-1: VAR-ιά άρρωστος

Οι Αγρινιώτες λοιπόν για ακόμη μια αγωνιστική δεν κατάφεραν να γευτούν τη χαρά της νίκης! Αντίθετα, ο Αστέρας Τρίπολης παρέμεινε αήττητος για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική, μετά τις νίκες με Πανιώνιο εκτός και Λαμία εντός.

Τα highlights του Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης 1-1 (vid)

Το παιχνίδι ήταν κάκιστο. Ο Παναιτωλικός αν και προηγήθηκε, δεν κατάφερε να κυριαρχήσει. Οι Αρκάδες από την πλευρά τους αφού ισοφάρισαν λίγο πριν από το τέλος του α’ μέρους, κράτησαν εύκολα το βαθμό μέσα στο Αγρίνιο.

Ο Παπαδόπουλος (Μακεδονίας) στο 44’ πήρε τη σωστή απόφαση αφού βέβαια συμβουλεύτηκε το βίντεο. Και στο πρώτο γκολ έγινε χρήση VAR ωστόσο μέτρησε κανονικά αφού δεν υπήρχε κανένα φάουλ από τον Μαρσιάλ.

Μικρογραφία
Παναιτωλικός - Αστέρας Τρίπολης 1-1

Γήπεδο: Γήπεδο Παναιτωλικού

Σκόρερ: 17' Μαρσιάλ - 44' Καπίγια

Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Κίτρινες: Ντάλσιο, Μαρσιάλ, Μουνάφο, Ριέρα, Τασουλής

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Γιαννακόπουλος - Σανιά, Μαρσιάλ, Γιοβάνοβιτς, Λουσέρο - Σιέστεντ, Ταχάρ 6 (67’ Τσιγγάρας) – Μιμίτο (76’ Ντουάρτε), Ντάλσιο, Ντίας – Μπαΐροβιτς 6 (60’ Αριγίμπι)

Αστέρας Τρίπολης (Μπόρχα Σάεθ): Παπαδόπουλος – Βλάχος, Σουάρεθ, Ματρικάρντι, Τασουλής – Μουνάφο, Βαλιέντε – Ριέρα (72’ Μπόρχα Φερνάντεθ), Μαρκ Φερνάντεθ (90’+1’ Σίτο), Καπίγια – Μπαράλες (83’ Χαουρέγκι)