Δώνης για Ολυμπιακό: «Είμαστε επαγγελματίες»

Ο Χρήστος Δώνης τα άφησε όλα ανοιχτά όταν ρωτήθηκε για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.

Δώνης για Ολυμπιακό: «Είμαστε επαγγελματίες»

«Σκανάρει» για τα καλά την ελληνική αγορά ο Ολυμπιακός και θέλει ό,τι καλύτερο υπάρχει στη χώρα μας. Κάπως έτσι ένα από τα ονόματα που μπήκαν στο ρεπορτάζ των «ερυθρόλευκων» το τελευταίο διάστημα είναι και του Χρήστου Δώνη. Δεν είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού που φέρεται να είναι υποψήφιος για τον Ολυμπιακό, αφού και για τον Κουρμπέλη υπάρχει έντονη φημολογία.

Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στους «πράσινους» όποιος παίκτης θέλει να φύγει δεν θα δυσκολευτεί και πολύ. Ο Χρήστος Δώνης φέρεται να απασχολεί τους Πειραιώτες και το θέμα είναι πως ο ίδιος το αφήνει ανοιχτό. Στη συνέντευξη που παραχώρησε στη Nova ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να βγάλει τα πράσινα και να φορέσει τα ερυθρόλευκα και από την απάντηση του προκύπτει πως είναι κάτι που δεν το αποκλείει.

«Δύσκολη ερώτηση. Αγαπάω τον Παναθηναϊκό έχω μεγαλώσει στην ομάδα. Ενδιαφέρομαι για τα προβλήματα της ομάδας. Πάνω απ’ όλα είμαστε επαγγελματίες. Ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα μου, έχει παίξει ο πατέρας μου εδώ, από μικρός έτυχε να βρίσκομαι εδώ σαν επαγγελματίας. Δε θέλω να απαντήσω γιατί μπορεί να πω δεν πάω και σε πέντε χρόνια να πάω ή και να μην πάω ποτέ. Κοιτάμε το καλύτερο για τη δουλειά μας, απλά είμαι σε μια ομάδα που την αγαπώ και την σέβομαι», απάντησε ο Δώνης όταν του έθεσαν το σχετικό ερώτημα.