Να γιατί αποχώρησε ο Μαρτίνς από τη συνέντευξη στην Ξάνθη (vid)

Τι ήταν αυτό που οδήγησε τον Πέδρο Μαρτίνς σε αποχώρηση από τη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τη Ξάνθη στα Πηγάδια.

Να γιατί αποχώρησε ο Μαρτίνς από τη συνέντευξη στην Ξάνθη (vid)

Μεγάλη κουβέντα έγινε για όσα συνέβησαν στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα Ξάνθη-Ολυμπιακός, στα Πηγάδια. Ο Πέδρο Μαρτίνς αποχώρησε από την αίθουσα Τύπου, όμως, όπως φαίνεται στο βίντεο από τη συνέντευξη Τύπου δημοσιογράφος δεν σεβάστηκε τις απαντήσεις που έδινε και εκνεύρισε τον Πορτογάλο.

Συγκεκριμένα ο 49χρονος κόουτς ξεκίνησε να κάνει κανονικά δηλώσεις μέχρι που του ζητήθηκε να σχολιάσει την ομάδα της Ξάνθης. Ο Μαρτίνς ξεκίνησε και πάλι να λέει για τον Ολυμπιακό και τότε ο δημοσιογράφος διέκοψε τη Μαρίνα Τσαλή που έκανε τη μετάφραση.

Ο Πορτογάλος έχοντας αντιληφθεί τι συμβαίνει μίλησε στα αγγλικά ζητώντας τους να κάνουν αυτή την ερώτηση στον προπονητή της Ξάνθης. Την ίδια ώρα και ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς με πολύ ευγενικό ύφος προσπάθησε να εξηγήσει στον θρακιώτη δημοσιογράφο πως δεν είναι ευγενικό να διακόπτει τη μετάφραση.

Στη συνέχεια ο Μαρτίνς μίλησε και πάλι στα αγγλικά τονίζοντας πως δεν έχει να πει κάτι άλλο για το παιχνίδι και πολύ ευγενικά αποχώρησαν όλοι από το πάνελ της συνέντευξης Τύπου.

Δείτε και το σχετικό βίντεο με όσα συνέβησαν στη συνέντευξη Τύπου στα Πηγάδια…