Πολλά παράπονα από τον Ολυμπιακό για τη διαιτησία (vid)

Οι Πειραιώτες έχουν πολλά παράπονα για τη διαιτησία του Διαμαντόπουλου στο παιχνίδι με τη Ξάνθη.

Πολλά παράπονα από τον Ολυμπιακό για τη διαιτησία (vid)

Πολλά παράπονα από τον διαιτητή του παιχνιδιού με τη Ξάνθη είχαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού μετά το τέλος της αναμέτρησης. Οι Πειραιώτες ήταν έξαλλοι με τον ρέφερι από την Αρκαδία και στο φινάλε του αγώνα διαμαρτυρήθηκαν έντονα.

Ο πρώτος που έτρεξε προς τον Διαμαντόπουλο ήταν ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος μόλις ολοκληρώθηκε το παιχνίδι του μιλούσε σε έντονο ύφος. Στο μεγάλο λιμάνι ήταν έξαλλοι με κάποιες αποφάσεις του ρέφερι και συγκεκριμένα με τα φάουλ που έχει καταλογίσει στο παιχνίδι.

Ο Διαμαντόπουλος καταλόγισε 14 φάουλ εις βάρος του Ολυμπιακού και οκτώ εις βάρος της Ξάνθης. Σε ένα παιχνίδι που οι θρακιώτες αμύνονταν βρέθηκαν να έχουν κάνει λιγότερα φάουλ από τους «ερυθρόλευκους». Οι Πειραιώτες φωνάζουν για ένα χέρι του Σόσα σε σέντρα του Ομάρ, για ένα φάουλ που έγινε στον Σουντανί και τελικά του δόθηκε χέρι, αλλά και για τις καθυστερήσεις.

Στα πέντε λεπτά του εξτρά χρόνου παίχτηκαν ελάχιστα, αφού οι ποδοσφαιριστές της Ξάνθης βρίσκονταν μονίμως στο έδαφος. Οι παίκτες των γηπεδούχων έκαναν καθυστερήσεις και ροκάνισαν το χρόνο με τον Διαμαντόπουλο να μην κρατάει επιπλέον χρόνο.