Ξάνθη-Ολυμπιακός 0-0: Η κριτική των παικτών: Δεν έφταναν οι Μπουχαλάκης, Αβραάμ, Τσιμίκας

Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού κινήθηκαν σε ρηχά νερά στο παιχνίδι με τη Ξάνθη και ξεχώρισαν μόνο οι τρεις Έλληνες.

Ξάνθη-Ολυμπιακός 0-0: Η κριτική των παικτών: Δεν έφταναν οι Μπουχαλάκης, Αβραάμ, Τσιμίκας

Μπουχαλάκης, Τσιμίκας και Αβραάμ ήταν οι τρεις ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν από το παιχνίδι με τη Ξάνθη. Διαβάστε την κριτική των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού:

ΣΑ

Θεατής ήταν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ο Ζοσέ Σα. Πέρασε ένα από τα πιο εύκολα βράδια της καριέρας του. Το μόνο που χρειάστηκε να κάνει ήταν να διαβάσει σωστά κάποιες κόντρες που έβγαλαν οι Θρακιώτες και να τις καθαρίσει εύκολα.

ΕΛΑΜΠΝΤΕΛΑΟΥΙ

Αμυντικά δεν είχε θέματα, αλλά σε ένα τέτοιο ματς περιμένεις από τον Νορβηγό το κάτι παραπάνω στην επίθεση. Αν και ανέβηκε πολλές φορές δεν μπόρεσε να δημιουργήσει κάτι καλό.

ΣΕΜΕΔΟ

Μεγάλη πίεση δεν δέχτηκε και όποτε χρειάστηκε ήταν στο σωστό σημείο. Ο Πορτογάλος στόπερ πάλι δεν απέφυγε κάποιες απερίσκεπτες ενέργειες, αλλά σε γενικές γραμμές η εικόνα του ήταν καλή.

ΑΒΡΑΑΜ

Συγκινητικός σε ακόμα ένα ματς ο Παπαδόπουλος που δίνει την εντύπωση ότι περνάει δεύτερα νιάτα. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού είχε 2-3 καθοριστικές επεμβάσεις σε κόντρα επιθέσεις και είχε εξαιρετική παρουσία και σε αυτό το παιχνίδι.

ΤΣΙΜΙΚΑΣ

Ήταν από τους διακριθέντες του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τη Ξάνθη. Ο Έλληνας μπακ έχει κάνει εξαιρετικό ματς, έχει δημιουργήσει καταστάσεις με τις σέντρες του, αλλά δεν αρκούσε για να πάρει η ομάδα του Πειραιά τη νίκη.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ

Ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού στο ματς με τη Ξάνθη. Ήταν ο μοναδικός που έπαιξε κάθετα και με τις πάσες του δημιούργησε καταστάσεις στην αντίπαλη εστία.

ΓΚΙΓΙΕΡΜΕ

Κακή βραδιά από τον Βραζιλιάνο χαφ. Ο Γκιγιέρμε δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά στο παιχνίδι της Θράκης. Έμεινε σε ρηχά νερά και σε ένα τέτοιο ματς περιμένεις βοήθεια στο δημιουργικό κομμάτι. Είχε πολλές επιπόλαιες ενέργειες και έδειχνε σαν να ήταν χαλαρός.

ΚΑΜΑΡΑ

Με την ΑΕΚ μπορεί να έβγαλε μάτια και να ήταν ο κορυφαίος του Ολυμπιακού, αλλά στη Ξάνθη το ματς δεν του βγήκε καθόλου. Ήταν από τους χειρότερους ποδοσφαιριστές και σωστά αντικαταστάθηκε.

ΠΟΝΤΕΝΣΕ

Δραστήριος στο πρώτο ημίχρονο ο Πορτογάλος προσπάθησε να παίξει κάθετα και να βγάλει κάποιες έξυπνες πάσες, αλλά και σε αυτόν κάτι έλειπε. Πάντως το πάλεψε, αλλά στην επανάληψη χάθηκε και αυτός.

ΣΟΥΝΤΑΝΙ

Δεν βοήθησε καθόλου ο Αλγερινός που έκανε ένα από τα χειρότερα του παιχνίδια με την ερυθρόλευκη φανέλα. Δεν τον αισθάνθηκε η αντίπαλη άμυνα και δεν έδινε το κάτι απρόβλεπτο στο παιχνίδι των Πειραιωτών, σωστά τον έκανε αλλαγή ο Μαρτίνς.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ

Πάλευε μόνος του στην επίθεση και είναι αλήθεια ότι στη φάση του 24’ που πήρε την πάσα από τον Τσιμίκα θα μπορούσε να έχει αντιδράσει διαφορετικά και να έχει σκοράρει. Ο Μαροκινός σε ένα τέτοιο παιχνίδι πρέπει να είναι πιο κινητικός για να μπορέσει να ανοίξει την αντίπαλη άμυνα.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ

Μπήκε στο 65’ αντί του Μαντί Καμαρά και για εκείνο που θα τον θυμόμαστε είναι για την κίτρινη κάρτα που δέχτηκε λίγα λεπτά μετά την είσοδο του στο γήπεδο. Δεν φάνηκε καθόλου το διάστημα που έπαιξε και δεν βοήθησε.

ΓΚΕΡΕΡΟ

Πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 65’ και είχε μία πολύ καλή κεφαλιά που του την έβγαλε ο Αμπάντ. Έκανε αισθητή την παρουσία του, αλλά το γκολ δεν το έβαλε.

ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ

Στο 83’ ο Μαρτίνς έβαλε στο παιχνίδι τον Ματιέ και περίμενε από εκείνον μία καλή του ενέργεια. Είναι αλήθεια πως οι στατικές φάσεις που εκτέλεσε δεν ήταν καλές ή μάλλον δεν ήταν αυτές που μας είχε συνηθίσει.