Επιστρέφουν στη Λας Πάλμας Αραούχο και Λιβάγια

Συνέντευξη Τύπου κατά την οποία αναφέρθηκε στο μέλλον των Αραούχο και Λιβάγια παραχώρησε ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ.

Επιστρέφουν στη Λας Πάλμας Αραούχο και Λιβάγια

Η ομάδα από τα Κανάρια Νησιά δεν κατάφερε να παραμείνει στη La Liga και τη νέα σεζόν θα παίζει στη δεύτερη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος και ο πρόεδρός της παραχώρησε συνέντευξη Τύπου που είχε και... ελληνικό ενδιαφέρον.

Μιλώντας για τους δανεικούς παίκτες της ομάδας, επεσήμανε ότι το καλοκαίρι θα επιστρέψουν και αν υπάρξει ικανοποιητική πρόταση ίσως παραχωρηθούν: «Τόσο ο Σέρχιο με τον Μάρκο, όσο κι ο Λέμος με τον Ρεμί έχουν δοθεί δανεικοί, αλλά έχουν συμβόλαιο με την Λας Πάλμας. Θα επιστρέψουν και θα συνεχίσουν στον σύλλογο. Αν προκύψει κάποια ικανοποιητική πρόταση για τους συγκεκριμένους παίκτες, τότε μπορεί και να τους πουλήσουμε. Όλοι θα επιστρέψουν όπως σας είπα, αλλά επαναλαμβάνω αν έρθει μία καλή προσφορά και αποφασίσουμε ότι πρέπει να πουλήσουμε, θα πουλήσουμε. Χθες, απέρριψα μία προσφορά για τον Αραούχο», είπε ο Ραμίρεθ, ωστόσο αυτό που ξέχασε είναι ότι στην περίπτωση του Λιβάγια είναι στο χέρι της ΑΕΚ να τον κρατήσει αν προσφέρει το ποσό του 1.8 εκατ. ευρώ που προβλέπει η ρήτρα του.