Παναθηναϊκός: Δεν πληρώθηκαν ούτε σήμερα οι παίκτες

Με νέα αποχή απειλούν οι παίκτες του Παναθηναϊκού αφού η διοίκηση της ομάδας για μια ακόμα φορά δεν τήρησε τα συμφωνηθέντα. 

Παναθηναϊκός: Δεν πληρώθηκαν ούτε σήμερα οι παίκτες

Η Παρασκευή (27/04) ήταν ημέρα πληρωμών για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού που είχαν πάρει τις σχετικές διαβεβαιώσεις από τη διοίκηση.

Ωστόσο κάτι τέτοιο δε συνέβη, αφού οι παίκτες των «πρασίνων» ενημερώθηκαν ότι η καταβολή των χρημάτων θα γίνει τη Δευτέρα (30/04). Οι ποδοσφαιριστές του Μαρίνου Ουζουνίδη περίμεναν σήμερα να πάρουν χρήματα από τη δόση Δεκεμβρίου, κάτι που τους είχε υποσχεθεί η διοίκηση.

Όμως για μια ακόμα φορά φέτος οι άνθρωποι που τρέχουν την ομάδα δεν πέρασαν από τα λόγια στις πράξεις και ειδοποίησαν τους αθλητές ότι η πληρωμή δεν θα γίνει εξαιτίας κάποιου προβλήματος, μεταθέτοντας την πληρωμή για την ερχόμενη Δευτέρα.

Αρχικά δεν υπήρξαν αντιδράσεις αφού οι ποδοσφαιριστές ειδοποιήθηκαν ότι μέρος των εισπράξεων από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (29.04) θα πάει στις... τσέπες τους. Όμως αν αυτό δε συμβεί σε τρεις μέρες, τότε θα ξεκινήσει νέος γύρος αποχής από τις προπονήσεις...

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας