ΠΑΟΚ: Δεν προλαβαίνει τον Παναθηναϊκό ο Μαουρίτσιο

Δεν κατάφερε να ξεπεράσει έγκαιρα τις ενοχλήσεις κι έμεινε εκτός αποστολής για το κυριακάτικο ματς (3/11, 20.00, PAOK TV) με τους «πράσινους» στην Τούμπα.

ΠΑΟΚ: Δεν προλαβαίνει τον Παναθηναϊκό ο Μαουρίτσιο

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το κυριακάτικο (3/11, 20.00, PAOK TV) ματς με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο Αμπέλ Φερέιρα δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μαουρίτσιο, ο οποίος δεν ξεπέρασε πλήρως τις ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, τον Βαρέλα που βρίσκεται σε διαδικασία αποκατάστασης μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στο γόνατο και τον Βέρνμπλουμ.

Οι Μαουρίτσιο, Βαρέλα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα με φυσική κατάσταση, αλλά κι ασκήσεις με μπάλα, ενώ ο Σουηδός έμεινε στο γυμναστήριο για ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης.

Η προπόνηση ήταν αφιερωμένη στην τακτική τόσο στο επιθετικό όσο και στο ανασταλτικό κομμάτι και στις στατικές φάσεις. Μετά το τέλος της, ο Πορτογάλος τεχνικός επέλεξε τους 19 παίκτες που αποτελούν την αποστολή και είναι οι:

Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ροντρίγκο, Κρέσπο, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Βιεϊρίνια, Ντόουγκλας Αουγκούστο, Ελ Καντουρί, Μίσιτς, Εσίτι, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Στοχ, Ζαμπά, Άκπομ, Σφιντέρσκι.