Με τις ώρες στο Ρέντη ο Μαρτίνς

Ο Πορτογάλος είναι κλεισμένος στο γραφείο του στο προπονητήριο και περνάει τα πάντα από… κόσκινο.

Με τις ώρες στο Ρέντη ο Μαρτίνς

Έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού γνωρίζοντας πολύ καλά πως πρέπει να αλλάξει πολλά προκειμένου να επαναφέρει την ομάδα στην κορυφή της Ελλάδας. Ο Πορτογάλος έχει διαπιστώσει από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ότι υπάρχουν πολλά πράγματα, τα οποία πρέπει να διορθώσει.

Ο 47χρονος κόουτς βρίσκεται στο Ρέντη με τις ώρες και περνάει τα πάντα από… κόσκινο. Και σήμερα ο Μαρτίνς είναι από το πρωί στο προπονητήριο της ομάδας του Πειραιά. Κάνει επαφές με τους πάντες στο αθλητικό κέντρο και μελετάει τα πάντα προκειμένου να έχει μία πλήρη εικόνα για το τι συμβαίνει στον Ολυμπιακό.

Την Κυριακή θα είναι στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να παρακολουθήσει το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι των πρωταθλητών Ελλάδας κόντρα στον Παναιτωλικό. Βέβαια ελάχιστη σημασία έχει για τον ίδιο τι θα δει στην αναμέτρηση με την ομάδα του Αγρινίου. Τα συμπεράσματα του τα έχει βγάλει και για το ρόστερ του Ολυμπιακού, αλλά και για πολλά άλλα θέματα.

Ο ίδιος, πάντως, περνάει πολλές ώρες στο προπονητικό κέντρο των πρωταθλητών Ελλάδας. Θέλει τα πάντα να περνάνε από τα χέρια του και να έχει άποψη για όλα. Είναι προπονητής που έχει έρθει αρκετά καλά διαβασμένος και γνωρίζει πολλές λεπτομέρειες για τον Ολυμπιακό. Ο Μαρτίνς κάνει επαφές με τους πάντες στο Ρέντη και καταστρώνει το πλάνο του και για την καλοκαιρινή προετοιμασία των «ερυθρόλευκων».

*Στο Ρέντη βρισκόταν το πρωί και ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς.