Τα "έσπασαν" Απόλλων και ΑΕΚ

"Ρήγμα" στις σχέσεις των δύο ομάδων. Διαβάστε το λόγο.

Τα "έσπασαν" Απόλλων και ΑΕΚ

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΑΕΚ οργανώνει φιέστα για την Κυριακή 29/4 στο ΟΑΚΑ. Γι' αυτό το λόγο ζήτησε ο αγώνας της Ριζούπολης να πραγματοποιηθεί μια μέρα νωρίτερα, το Σάββατο 28/4. Από την πλευρά του ο Απόλλων, αιτήθηκε να μην αλλάξει η ώρα και μέρα διεξαγωγής του ματς.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΑΕΚ δήλωσε πώς αν αγώνας διεξαχθεί στη Ριζούπολη, η Ένωση θα κάνει ό,τι είναι δυνατό, ώστε να μην βρεθούν φίλαθλοί της στο γήπεδο του Απόλλωνα. Επομένως, οι "κιτρινόμαυροι" δεν θα επιτρέψουν στην "Ελαφρά Ταξιαρχία" να έχει επιπλέον έσοδα από μια αναμέτρηση που θα έφερνε πολύ κόσμο στη Ριζούπολη...

Όλα αυτά από δύο ομάδες που μέχρι πριν λίγες μέρες, συζητούσαν για πιθανή μεταγραφή του Αλμπάνη από τον Απόλλωνα στην ΑΕΚ. Μένει να δούμε πώς θα εξελιχθεί και αυτή η υπόθεση...

Δείτε την ανακοίνωση:

"Πραγματοποιήθηκε σήμερα η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας για την αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος ανάμεσα στην ομάδα μας και την ΑΕΚ.

Ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΑΕΚ μας ενημέρωσε ότι αν ο αγώνας διεξαχθεί στην Ριζούπολη, τότε η πλευρά της φιλοξενούμενης ομάδας θα κάνει ότι είναι δυνατό προκειμένου να μην βρεθούν στο γήπεδο φίλαθλοι της.

Συνεπώς για εμάς δεν υπάρχει και λόγος αλλαγής ημερομηνίας διεξαγωγής του αγώνα και ζητήσαμε να διεξαχθεί σύμφωνα με το αρχικό πρόγραμμα και να μην γίνει καμία απολύτως αλλαγή".