Ατρόμητος: «3 στα 3» με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ!

Ένα ιδιαίτερο αλλά ταυτόχρονα ανησυχητικό στατιστικό βρίσκεται στον δρόμο της «Ένωσης» αλλά και του Νίκου Κωστένογλου, ενόψει της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ.

Ατρόμητος: «3 στα 3» με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ!

Μέχρι το 2013, όταν η ΑΕΚ υποβιβάστηκε γράφοντας την πιο μελανή σελίδα της Ιστορίας της, ο Ατρόμητος ήταν μία ομάδα που δεν κατάφερνε να της βάλει δύσκολα. Όμως, από την επιστροφή της στη Super League τα πράγματα άλλαξαν.

Μπορεί η «Ένωση» να πήρε το ματς του 2015, πολύ δύσκολα με 1-0 και σκόρερ τον... αξέχαστο Μακόλεϊ Κρισάντους, όμως έκτοτε η ομάδα του Περιστερίου φτιάχνει το δικό της σερί στο ΟΑΚΑ.

Και το γεγονός αυτό υποχρεώνει το Νίκο Κωστένογλου και τους παίκτες του να βρίσκονται σε μεγαλύτερη επαγρύπνηση ενόψει του αγώνα της Κυριακής (3/11, 19:30, Novasports 1 HD) για την αγωνιστική της Super League 1.

Η αρχή έγινε με την ισοπαλία 2-2 το 2016 και ακολούθησαν οι δύο διαδοχικές νίκες, που άνοιξαν η κάθε μία και από μια «πληγή» στη δεδομένη χρονική στιγμή. Κοινός παρονομαστής, ότι και τα τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα διεξήχθησαν σε παρεμφερή χρονική περίοδο με την επερχόμενη αναμέτρηση.

Πιο συγκεκριμένα, στην έδρα της ΑΕΚ, στον α΄γύρο, μεταξύ 8ης και 10ης αγωνιστικής!

ΑΕΚ-Ατρόμητος 2-2 (2016)

ΑΕΚ-Ατρόμητος 0-1 (2017)

ΑΕΚ-Ατρόμητος 0-2 (2018)