Ολυμπιακός: Πρώτος και στα εισιτήρια

Ο κόσμος στηρίζει έμπρακτα τον Ολυμπιακό αφού είναι η ομάδα που έχει κόψει μέχρις στιγμής τα περισσότερα εισιτήρια στο πρωτάθλημα της Super League και όλα αυτά ενώ έρχεται το Δεκέμβριο το σπουδαίο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ολυμπιακός: Πρώτος και στα εισιτήρια

Δυο χρόνια χωρίς πρωτάθλημα είναι πραγματικά πάρα πολλά για τον Ολυμπιακό, ωστόσο ο κόσμος του τον στηρίζει έμπρακτα γνωρίζοντας ήδη από πέρσι ότι τα καλύτερα έρχονται.

Οι «ερυθρόλευκοι» ιδίως τη φετινή σεζόν είτε από ομιλίες στο Γεώργιος Καραϊσκάκης είτε από δηλώσεις παικτών δεν κρύβουν ότι στόχος τους είναι το πρωτάθλημα και το κύπελλο.

Εδώ που τα λέμε κάθε χρόνο ο στόχος είναι ίδιος και επειδή ο κόσμος το γνωρίζει στηρίζει την ομάδα με όλες του τις δυνάμεις, και αν κρίνουμε από τον αριθμό των εισιτηρίων που έχουν «κόψει» οι «ερυθρόλευκοι» στα εντός έδρας ματς, η στήριξη ξεπερνάει τη φαντασία, αφού η ομάδα, έρχεται για άλλη μια χρονιά πρώτη με μεγάλη διάφορα από τον δεύτερο σε εισιτήρια.

Συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός έχει παίξει μέχρι τώρα 5 παιχνίδια εντός έδρας για την Super League. Αναλυτικά έχει κόψει μέχρις στιγμής τον εξής αριθμό στα εισιτήρια:

-με Αστέρα Τρίπολης (18.921 εισιτήρια)

-με Βόλο (22.532 εισιτήρια)

-με Λαμία (21.123 εισιτήρια)

-με ΟΦΗ (25.121 εισιτήρια)

-με ΑΕΚ (31.157 εισιτήρια)

Συνολικά λοιπόν η ομάδα του Πειραιά έχει κόψει 118.854 εισιτήρια. Ο μέσος όρος από την άλλη μεριά ανέρχεται στα 23.770 εισιτήρια ανά παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ έχει κόψει κατά μέσο όρο 19.175 και είναι δεύτερος ενώ η ΑΕΚ έρχεται τρίτη με 18.371. Ρεκόρ εισιτήριων μέχρις στιγμής έχει κάνει το ντέρμπι της «Ένωσης» με τον «δικέφαλο του Βορρά» το οποίο παρακολούθησαν 32.576 θεατές.

Για τους «ερυθρόλευκους» ο αγώνας που έχει προσελκύσει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον του κόσμου ήταν αυτός με την ΑΕΚ όπου και κόπηκαν τα περισσότερα (31.157). Αν σκεφτεί κανείς ότι υπάρχουν οι αγώνες κόντρα σε ΠΑΟΚ την 1η Δεκέμβρη αλλά και το «αιώνιο» ντέρμπι του δεύτερου γύρου με τον Παναθηναϊκό καταλαβαίνει ότι η ομάδα του Πειραιά μπορεί να ανεβάσει κι άλλο τους μέσους όρους της.

Για το Champions League βέβαια δε χρειάζεται να πούμε και πολλά αφού τόσο ο αγώνας με την Τότεναμ όσο και αυτός με την Μπάγερν Μονάχου ήταν sold out.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού λοιπόν συνεχίζουν να δείχνουν την αγάπη τους και τη στήριξή τους για την ομάδα με κάθε τρόπο. Φυσικά δεν πρόκειται ποτέ να τις «γυρίσουν την πλάτη», πόσο μάλλον τώρα που τα πηγαίνει περίφημα στο πρωτάθλημα όντας πρώτη με 7 νίκες και 1 μόλις ισοπαλία σε 8 αγωνιστικές.