Μετά τον Ελ Αραμπί, στην Εθνική και ο Σουντανί!

Ο Αλγερινός μετά από 1,5 χρόνο μακριά από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, βρίσκεται στην προεπιλογή για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα. Αδειάζει ο Ρέντης τον Νοέμβριο.

 

Μετά τον Ελ Αραμπί, στην Εθνική και ο Σουντανί!

Πριν από μερικές μέρες έγινε γνωστό ότι ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί μετά από σχεδόν 2,5 χρόνια κλήθηκε στην Εθνική Μαρόκο για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα. Την Τρίτη (29/10) έφτασε στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και το προσκλητήριο για τον Χιλάλ Σουντανί.

Επιστροφή Ελ Αραμπί μετά από 2,5 χρόνια στην Εθνική Μαρόκο!

Η τελευταία φορά που φόρεσε τη φανέλα της Εθνικής Αλγερίας ήταν στις 7 Ιουνίου 2018 σε ένα φιλικό με την Πορτογαλία στην Λισσαβώνα λίγες μέρες πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας. Τότε είχε παίξει μόλις 5 λεπτά.

Ο Σουντανί εδώ και 1,5 χρόνο δεν είχε υπερασπιστεί ξανά τα χρώματα της Αλγερίας, παίζοντας καθοριστικό ρόλο ο σοβαρός τραυματισμός που είχε στην Νότιγχαμ Φόρεστ. Πλέον, έχει επανέλθει και βρίσκεται στην προεπιλογή για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα με αντιπάλους τις Ζάμπια και Μποτσουάνα.

Εκτός από τον Σουντανί, ήρθαν – όπως αναμενόταν – και τα προσκλητήρια για τους Γιασίν Μεριά (Τυνησία) και Ομάρ Ελαμπντελαουί (Νορβηγία) για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα και του Euro 2020 αντίστοιχα.