Αστέρας Τρίπολης - Λαμία 4-1: Ο ένας στον «αφρό», η άλλη στο «βυθό» (highlights)

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη που του δίνει το δικαίωμα να αναρριχηθεί στην βαθμολογία πέτυχε ο Αστέρας Τρίπολης, κερδίζοντας 4-1 τη Λαμία, σε παιχνίδι με το οποίο έπεσε η αυλαία της 8ης αγωνιστικής της Super League 1.

Αστέρας Τρίπολης - Λαμία 4-1: Ο ένας στον «αφρό», η άλλη στο «βυθό» (highlights)

Ο Άκης Μάντζιος, στο ντεμπούτο του στην τεχνική ηγεσία της Λαμίας - μετά την εβδομάδα έντασης και αλλαγών- είδε τον Σουάρεθ μόλις στο 21' να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Παναγιώτη Κατσίκα, ο οποίος αντικατέστησε τον Βελλίδη, κάτω από τα δοκάρια.

Στο 35' η Λαμία ισοφάρισε με τον Ασίγκμπα να περνάει και τον Παπαδόπουλο και να πλασάρει σε κενή εστία, αλλά στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, ο Μπαράλες με κεφαλιά έκανε το 2-1.

Οπως τελείωσε το πρώτο ημίχρονο για τον Αστέρα, έτσι ξεκίνησε και το δεύτερο: με γκολ! Στο 51' η ομάδα της Αρκαδίας έκανε το 3-1 με εκπληκτικό διαγώνιο σουτ του Τασουλή, ο οποίος το πανηγύρισε έξαλλα!

Μέσα σε ένα λεπτό "χάλασε" όλο το παιχνίδι για την Λαμία. Στο 68' είχε δοκάρι με τον Ρόμανιτς και στη συνέχεια της φάσης ο Δημούτσος, σήκωσε ψηλά το πόδι και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του με παίκτη λιγότερο.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων -και πάλι- ο Τασουλής έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, καθώς με κεφαλιά -και έπειτα από σουτ του Μουνάφο στο δοκάρι- διαμόρφωσε το τελικό 4-1, με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Αστέρας - Λαμία 4-1 τα highlights