Γαβαλάς για Μυρτώ: «Χρέος μας απέναντι στις επόμενες γενιές…»

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς με ποστάρισμα του αναφέρθηκε στις πιο δυνατές στιγμές του ματς με την ΑΕΚ.

Γαβαλάς για Μυρτώ: «Χρέος μας απέναντι στις επόμενες γενιές…»

Το ποδόσφαιρο είναι το θέαμα, είναι τα γκολ, το πάθος, η ένταση, η αγωνία, τα συναισθήματα που γεννάει. Είναι, όμως, το πιο λαϊκό άθλημα, αυτό που ενώνει και φέρνει κοντά τους ανθρώπους. Το ποδόσφαιρο είναι κάτι παραπάνω από ένα σπορ. Μέσω αυτού περνάνε κοινωνικά μηνύματα και παράλληλα είναι μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία να δώσει κανείς χαρά σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Αυτό το έκανε ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Καλά τα γκολ των Σεμέδο, Καμαρά, καλή η κουβέντα και η καζούρα μετά το παιχνίδι ακόμα και οι αναλύσεις για το VAR, αλλά οι στιγμές που διαδραματίστηκαν πριν τη σέντρα του αγώνα σημάδεψαν αυτή τη συνάντηση ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Η άτυχη Μυρτώ που είχε πέσει θύμα επίθεσης το 2012 στην Πάρο δίνει αγώνα ζωής και αντλεί δύναμη μέσα από το ποδόσφαιρο. Συγκεκριμένα αντλεί δύναμη μέσα από την αγαπημένη της ομάδας, την ΑΕΚ. Τι καλύτερο από το να της δίνεται η δυνατότητα να παρακολουθήσει την αγαπημένη της ΑΕΚ στο "Γ. Καραϊσκάκης". Το κατάφερε αυτό χάρη στον Ολυμπιακό και την πρωτοβουλία του τμήματος επικοινωνίας της πειραϊκής ΠΑΕ. Μία κίνηση που δείχνει το πραγματικό πρόσωπο του ποδοσφαίρου και του Ολυμπιακού.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της πειραϊκής ΠΑΕ, Νίκος Γαβαλάς με ανάρτηση του αναφέρθηκε σε αυτές τις δυνατές στιγμές γράφοντας: «Όταν έσβησαν οι προβολείς και η Μυρτώ αποχωρούσε από το Καραϊσκάκη, ήταν γεμάτη συναισθήματα. Χαρούμενη για όλα όσα έζησε το βράδυ της Κυριακής. Δίχως άλλο, η δύναμή της είναι η έμπνευσή μας.

Η έντονα συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα στις εξέδρες κατά την είσοδό της στον αγωνιστικό χώρο, αποκαλύπτει το μονοπάτι που ως Ολυμπιακός επιλέγουμε να ακολουθήσουμε στην ποδοσφαιρική καθημερινότητά μας. Όπως και o τρόπος με τον οποίο η Τόνια υποδέχθηκε τη Μυρτώ, παρακολουθώντας η μία δίπλα στην άλλη το κυριακάτικο ντέρμπι.

Είναι χρέος μας απέναντι στις επόμενες γενιές, να βγάλουμε στην επιφάνεια όλα όσα μας ενώνουν».

Δείτε την ανάρτηση του Νίκου Γαβαλά…