Ισοφάρισε Τζιμπούρ και Ίβιτς ο Καμαρά!

Παρότι δεν είναι επιθετικός, ο MVP της χθεσινής νίκης του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ έχει αρχίσει να χτίζει μία πολύ καλή παράδοση απέναντι στην «Ένωση».

Ισοφάρισε Τζιμπούρ και Ίβιτς ο Καμαρά!

Τόσα χρόνια οι οπαδοί της ΑΕΚ συζητούσαν για τον Τζόρτζεβιτς, πιο παλιά για τον Αλεξανδρή, τον Μπατίστα ή τον Προτάσοφ. Αν πάμε ακόμα πιο πίσω οι φίλοι της «Ένωσης» έβλεπαν τους Γαλάκο, Σιδέρη, Υφαντή. Όλοι τους είχαν αναπτύξει μία πολύ καλή σχέση με τα δίχτυα της ΑΕΚ.

Ο Καμαρά λοιπόν πριν καλά-καλά συμπληρώσει 1,5 χρόνο στον Ολυμπιακό και έχει αρχίσει να δημιουργεί μία καλή παράδοση απέναντι στον «Δικέφαλο»! Ο Αφρικανός με την γκολάρα που πέτυχε στον Τσιντώτα στο 77’, έφτασε τα δύο τέρματα κόντρα στην ΑΕΚ. Για έναν αμυντικογενή χαφ και δη στους 16 μήνες του στον Ολυμπιακό, δεν είναι κάτι το οποίο συναντάμε εύκολα.

Για να αντιληφθείτε το τι έχει πετύχει ο Καμαρά απέναντι στην «Ένωση», απλώς θα σημειώσουμε ότι ο Ραφίκ Τζιμπούρ που ήταν βασικός επιθετικός τόσο με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, όσο και με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, κατάφερε να σκοράρει μόνο δύο φορές στα τρία του χρόνια στον Ολυμπιακό με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Ο Καμαρά έχει ισοφαρίσει ήδη τον Τζιμπούρ και πάει για το... τρίτο στο ματς του β’ γύρου στο ΟΑΚΑ, αλλά και στα πλέι οφ που θα ακολουθήσουν μετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου.

Εκτός από τον Τζιμπούρ ο Καμαρά «έπιασε» και τον Ίλια Ίβιτς, ο οποίος έμεινε στον Ολυμπιακό για μία πενταετία και παραβίασε την εστία του "Δικεφάλου" όσες φορές το έχει κάνει ήδη ο Μαντί! Να θυμίσουμε ότι ο Αφρικανός το πρώτο του γκολ απέναντι στην «Ένωση» το είχε πετύχει στο 4-1 της περασμένης σεζόν, όταν από μία δική του «φωτοβολίδα» με το αριστερό έξω από την περιοχή, είχε νικήσει τότε τον Μπάρκα, ισοφαρίζοντας το γκολ του Πόνσε στα πρώτα λεπτά έπειτα από ρεσιτάλ λαθών των Βούκοβιτς και Σα.

Ο νεαρός άσος από την Γουινέα λοιπόν, έχει αρχίσει να γράφει τη δική του ιστορία στα παιχνίδια με την ΑΕΚ. Κι όχι τιποτε άλλο, αλλά στο χθεσινό ματς τού παρουσιάστηκε άλλες δύο φορές η φάση του 2-0. Οπότε, θα μπορούσε να ανεβάσει κι άλλο το προσωπικό του «κοντέρ» απέναντι στην «Ένωση».