Ελαμπντελαουί: «Oι οπαδοί μάς έδωσαν ενέργεια στο ντέρμπι με την ΑΕΚ»

Με δηλώσεις του σε διεθνή Μέσο ο Ομάρ Ελαμπντελαουί αναφέρθηκε στη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ, στον κόσμο της ομάδας αλλά και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. 

Ελαμπντελαουί: «Oι οπαδοί μάς έδωσαν ενέργεια στο ντέρμπι με την ΑΕΚ»

Ικανοποιημένος για την κατάκτηση της νίκης απέναντι στην ΑΕΚ δήλωσε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί σε ξένο Μέσο. Μάλιστα μεταξύ άλλων, ο Νορβηγός μπακ τόνισε πως εάν το γκολ του Ελ Αραμπί μετρούσε τότε η εξέλιξη του αγώνα θα ήταν διαφορετική, ενώ υποστήριξε πως πρωταρχικός στόχος του Ολυμπιακού είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τη σημασία της νίκης: «Το πιο σημαντικό πράγμα από το παιχνίδι ήταν ότι πήραμε τρεις πόντους. Είναι λίγο ταραχώδης εποχή, αλλά το σημαντικό είναι οι τρεις πόντοι».

Για το παιχνίδι: «Ξεκινήσαμε όπως θέλαμε, βγήκαμε δυνατοί. Είχαμε επιθετικότητα και κερδίσαμε αρκετές μάχες, πρώτες και δεύτερες μπάλες. Σκοράραμε το πρώτο γκολ, πράγμα σημαντικό. Κρατήσαμε το μηδέν πίσω και τελικά κάναμε δύο τα τέρματα μας.

Για το VAR και το ακυρωθέν γκολ του Ελ Αραμπί: «Όλα είναι διαφορετικά τώρα με το VAR. Δεν μπορείς να πανηγυρίσεις γρήγορα. Φυσικά, το παιχνίδι θα ήταν διαφορετικό, αν είχε μετρήσει το 2-0 από νωρίς. Αλλά συνεχίσαμε και το πετύχαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Το 1-0 είναι επικίνδυνο προβάδισμα, αλλά συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο και κάναμε το 2-0».

Για τον κόσμο: «Οι οπαδοί δημιούργησαν μία απίστευτη ατμόσφαιρα και μας στήριξαν δίνοντας μας ενέργεια όταν την χρειαζόμασταν. Έχουμε προβάδισμα δύο πόντων τώρα. Αλλά είναι δύσκολο. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και κοιτάζουμε να κερδίζουμε κάθε ματς».

Για τον στόχο του πρωταθλήματος: «Στα πρώτα μου τρία χρόνια εδώ έχουμε κερδίσει το πρωτάθλημα. Τώρα είμαστε δύο σεζόν χωρίς τίτλο και είναι πάρα πολλά για όλους στην ομάδα. Για τον πρόεδρο, τους οπαδούς, τους παίκτες. Από μέρος μου, νιώθω ότι θέλω να κερδίσω το πρωτάθλημα και να πάρουμε πίσω ό,τι είναι δικό μας. Είναι πολύ σημαντικό και ο πρωταρχικός μας στόχος».