Τσιντώτας: «Νίκες με Ατρόμητο και Παναθηναϊκό»

Ο Παναγιώτης Τσιντώντας δήλωσε μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό ότι είναι αναγκαίες τώρα οι νίκες με Ατρόμητο και Παναθηναϊκό.

 Τσιντώτας: «Νίκες με Ατρόμητο και Παναθηναϊκό»

Στη μεικτή ζώνη του «Γ. Καραϊσκάκης» μίλησε για τον αγώνα Ολυμπιακός-ΑΕΚ και ο τερματοφύλακας της Ένωσης, Παναγιώτης Τσιντώντας. Είπε συγκεκριμένα: «Έπρεπε να είμαστε συγκεντρωμένοι για να ψάξουμε το 1-1 και γιατί όχι την ανατροπή. Δεν πήγαν όμως καλά τα πράγματα και ήρθε το 2ο γκολ. Σε αυτά τα ντέρμπι, πρέπει να είσαι 100% συγκεντρωμένος. Και δεν ήμασταν. Ήρθε το πρώτο γκολ, έπρεπε να αντιδράσουμε, το κάναμε, ως έναν βαθμό, αλλά δεν ήταν αρκετό.”.

Για το ότι η φάση του 2ου γκολ είχε επαναληφθεί άλλες 3 φορές νωρίτερα είπε: «Έπρεπε να τον προσέξουμε… Αλλά μέσα στο ματς συμβαίνουν αυτά.” Εξάλλου, θέλησε να δώσει σύνθημα για την συνέχεια ότι δεν ρίχνει η ομάδα “λευκή πετσέτα”: “Πρέπει να συνεχίσουμε από εδώ και πέρα και να πάρουμε νίκες. Αυτό θέλαμε και σήμερα. Μας αφήνει πίσω αυτή η ήττα αλλά είναι αρχή, υπάρχει δρόμος, υπάρχουν και τα πλέι-οφ. Δεν πρέπει να τα παρατήσουμε».

Και ο Τσιντώτας κατέληξε. «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από εδώ και πέρα, να κερδίσουμε τα ματς και να πάμε με νίκες τουλάχιστον μέχρι τη διακοπή. Έχουμε Ατρόμητο και Παναθηναϊκό μπροστά, θέλουμε και πρέπει να πάρουμε δύο νίκες. Θέλει προσοχή και πιστεύω θα βγούμε νικητές στα επόμενα δύο ματς»