«Τρελάθηκε» ο Μαρινάκης

Με τη ψυχή του χάρηκε τη νίκη επί της ΑΕΚ ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Η επίσκεψη του στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα.

 «Τρελάθηκε» ο Μαρινάκης

Έκανε τη δουλειά του ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, πήρε τη νίκη με 2-0 και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι Πειραιώτες έχουν φρικτά παράπονα από τον Πορτογάλο διαιτητή Σόουζα και γι' αυτό το λόγο πανηγύρισαν και χάρηκαν ακόμα περισσότερο αυτή τη νίκη.

Μετά το τέλος του αγώνα οι "ερυθρόλευκοι" πανηγύρισαν τη νίκη με τον κόσμο τους, όμως, είναι γνωστό πως για τέτοιες νίκες ζει και αναπνέει ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο ιδιοκτήτης των Πειραιωτών θέλει πολύ τις νίκες σε αυτά τα ματς και πριν καν τελειώσει το παιχνίδι είχε αφήσει τη σουίτα του και είχε κατέβει στα αποδυτήρια. Περίμενε το φινάλε του αγώνα για να συγχαρεί τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Έξω από τα αποδυτήρια περίμενε ο Βαγγέλης Μαρινάκης και μόλις είδε τους ποδοσφαιριστές του τους συνεχάρη για τη νίκη επί της ΑΕΚ. Το ίδιο έκανε με μεγάλη θέρμη και όταν μπήκε στα αποδυτήρια ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε ζήσει με μεγάλη ένταση το παιχνίδι και βλέποντας και τη διαιτησία του Πορτογάλου, Σόουζα είχε έναν λόγο παραπάνω να χαρεί τη νίκη της ομάδας του. Θυμίζουμε πως κάτι ανάλογο είχε κάνει και μετά το περσινό 4-1 επί της ΑΕΚ.