Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Ρίγη συγκίνησης για τη Μυρτώ (vid)

Ο Ολυμπιακός τίμησε την άτυχη Μυρτώ πριν τη σέντρα του αγώνα με την ΑΕΚ στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Ρίγη συγκίνησης για τη Μυρτώ (vid)

Σε ακόμα μία κίνηση μεγαλείου και πολιτισμού προχώρησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Οι Πειραιώτες φιλοξένησαν στο "Γ. Καραϊσκάκης" τη Μυρτώ, η οποία είχε πέσει θύμα άγριου ξυλοδαρμού και είναι καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι από το 2012.

Η 22χρονη, πλέον Μυρτώ είναι γνωστή οπαδός της ΑΕΚ. Συχνά πυκνά δίνει το παρών σε παιχνίδια των "κιτρινόμαυρων" στο ΟΑΚΑ. Ο Ολυμπιακός έδωσε την ευκαιρία στην άτυχη Μυρτώ να βρεθεί στο φαληρικό γήπεδο και να παρακολουθήσει από κοντά το μεγάλο παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού.

Η στιγμή που εμφανίστηκε στο φαληρικό γήπεδο και έγινε γνωστή η παρουσία της στον κόσμο προκάλεσε ρίγος συγκίνησης σε όλους όσοι βρέθηκαν στο φαληρικό γήπεδο για τον αγώνα των Πειραιωτών με τους "κιτρινόμαυρους". Η Μυρτώ είχε τη δυνατότητα να παρακολουθήσει το εκτός έδρας ματς της αγαπημένης της ομάδας με τον Ολυμπιακό και ο κόσμος χειροκρότησε την άτυχη κοπέλα. Ο κόσμος καταχειροκρότησε τη Μυρτώ και την πρωτοβουλία της ΠΑΕ Ολυμπιακός να τη φιλοξενήσει στο φαληρικό γήπεδο.

Η Μυρτώ μπήκε στο γήπεδο με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο τη στιγμή που έκαναν την εμφάνιση τους στον αγωνιστικό χώρο οι δυο ομάδες.

Δείτε σε βίντεο τη στιγμή που προβλήθηκε το βίντεο από τα μάτριξ και δάκρυσε όλος ο κόσμος...