Άρης - Παναιτωλικός 2-0: «Εκτέλεση» με πέναλτι (highlights)

Με τα γκολ των Μπρούνο Γκάμα (26') και Ιντέγε (32') ύστερα από εκτελέσεις πέναλτι, ο Άρης νίκησε τον Παναιτωλικό με 2-0. 

Άρης - Παναιτωλικός 2-0: «Εκτέλεση» με πέναλτι (highlights)

Ο Άρης νίκησε τον Παναιτωλικό με 2-0. Σκόρερ για τους γηπεδούχους οι Μπρούνο Γκάμα (26') και Ιντέγε (32') με εκτέλεση πέναλτι. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί νίκη για την ομάδα του Άρη έχοντας για προπονητή τον Μίχαελ Ένινγκ, με τους "κιτρινόμαυρους" να κρατούν στο "μηδέν" την εστία τους.

Όσον αφορά στα γκολ που σημειώθηκαν στο παιχνίδι, στο 25ο λεπτό, ο Μπρούνο Γκάμα μπήκε από δεξιά στην περιοχή κι ανατράπηκε από τον Ταχάρ. Ο ίδιος εκτέλεσε το πέναλτι και ευστόχησε.

Στο 31', ο Σούντγκρεν μπήκε από δεξιά εντός της περιοχής, υπήρχε επαφή με τον Ντίας, με τον διαιτητή, σε μία αυστηρή απόφαση, να τιμωρεί τους φιλοξενούμενους. Στη συνέχεια, ο Ιντέγε ανάλαβε την εκτέλεση και βρήκε δίχτυα.

Άρης - Παναιτωλικός 2-1: Τα highlights του αγώνα

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: «Κλ. Βικελίδης»

Άρης-Παναιτωλικός 2-1

Σκόρερ: 26' πεν. Μπρούνο Γκάμα, 32' πεν. Ιντέγε

Διαιτητής: Πέτρος Τσαγγαράκης (Χανίων)

Διαιτητής VAR:

Κίτρινες κάρτες: Κόρχουτ, Σάσα, Ιντέγε

Κόκκινες κάρτες: Μοράρ

Συνθέσεις:

Άρης: Έμαν, Κόρχουτ, Ρόουζ, Βέλεθ, Σούντγκρεν, Μάτιγια, Σάσα (Μπα 67'), Ντιγκινί (Ντουάρτε 67'), Γκάμα (Τόνσο 77'), Φετφατζίδης, Ιντέγε.

Παναιτωλικός: Γιαννακόπουλος, Λουσέρο, Γιοβάνοβιτς, Μαρσιάλ, Σανιά, Ντάλσιο, Σιέστεντ, Ταχάρ (Αριγίμπι 73'), Τσιγγάρας (Μιμίτο 46'), Ντίαζ (Μπαϊροβιτς 80'), Μοράρ