Ατρόμητος - Πανιώνιος 4-0: Ξέσπασε στους Νεοσμυρνιώτες... (vids)

Απολαυστική παράσταση έδωσε ο Ατρόμητος στο Περιστέρι κερδίζοντας τον Πανιώνιο με σκορ 4-0.

Ατρόμητος - Πανιώνιος 4-0: Ξέσπασε στους Νεοσμυρνιώτες... (vids)

Οι Περιστεριώτες πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση κατάφεραν να προηγηθούν με σκορ 3-0 από το πρώτο ημίχρονο και να «καθαρίσουν» το ματς, προσφέροντας στους οπαδούς του θέαμα και ουσία.

Ατρόμητος - Πανιώνιος 4-0: Τα highlights

Οι «κυανόλευκοι» κινδύνεψαν να μείνουν πίσω στο σκορ από το 8ο λεπτό όταν ο Παπαγεωργίου είχε τρομερή ευκαιρία με κεφαλιά, όμως στη συνέχεια το παιχνίδι εξελίχθηκε σε παράσταση για ένα ρόλο αφού οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Αναστασίου πάτησαν το γκάζι και δεν έβγαλαν το πόδι τους ποτέ από αυτό.

Ο Μανούσος με εκτέλεση πέναλτι το οποίο για να καταλογιστεί χρειάστηκε η συνδρομή του VAR άνοιξε το σκορ στο 17’ ο Βέλλιος στο 40’ διπλασίασε τα τέρματα των νικητών, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Ενσικουλού «έγραψε» το 3-0. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 69’ ο Ούμπιδες.


ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 4-0

Σκόρερ: 17' Μανούσος, 40' Βέλλιος, 45'+ Ενσικουλού, 69' Ούμπιδες

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθήνας)

Κάρτες: Βέλλιος, Ουγκράι, Σταυρόπουλος

Συνθέσεις:

Ατρόμητος: Μανδάς - Γκάλο, Γούτας, Στρούγγης, Ταλόχα – Χαρίσης, Μπαένα (79’ Ρόσα) - Ενσικουλού (72’ Ουγκράι), Ανδρούτσος (60’ Ούμπιδες), Μανούσος – Βέλλιος

Πανιώνιος: Μαλέρμπ – Μασούρας, Παπαγεωργίου, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς - Μανιάτης, Μαξίμοβιτς – Παπανικολάου (64’ Οικονομίδης), Μιλόγεβιτς (76’ Εμμανουηλίδης), Τσιλούλης (46’ Δούμτσιος) - Αραμπούλι