Γιαννακόπουλος: «Φαβορί ο Ολυμπιακός, τα επεισόδια δεν έγιναν μέσα από την ομάδα»

Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος έχρισε ως φαβορί του ντέρμπι με την ΑΕΚ τον Ολυμπιακό, ενώ καταδίκασε τα επεισόδια στο Ρέντη.

Γιαννακόπουλος: «Φαβορί ο Ολυμπιακός, τα επεισόδια δεν έγιναν μέσα από την ομάδα»

Τον Ολυμπιακό έχρισε φαβορί ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ για την 8ης αγωνιστική της Super League 1 ο Στέλιος Γιαννακόπουλος. Ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού μίλησε στο ΑΠΕ ενόψει του ματς της Κυριακής στο Καραϊσκάκη (27/10, 19:30), τονίζοντας ότι οι Πειραιώτες δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα αν αγωνιστούν όπως με την Μπάγερν Μονάχου.

Ο παλαίμαχος μέσος αναφέρθηκε ακόμα στα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο Ρέντη την ώρα του αγώνα της Κ19 καταδικάζοντας το συμβάν.

Αναλυτικά όσα είπε:

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από το ματς με την Μπάγερν. Πως είδατε το παιχνίδι και πόσο θα επηρεάσει ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ;

«Ήταν ένα πολύ μεγάλο ματς. Αντάξιο της Ιστορίας και των δύο ομάδων. Τα πέντε γκολ τα λένε όλα. Το ζητούμενο είναι ότι ο Ολυμπιακός κατανάλωσε πάρα πολύ μεγάλη ενέργεια και κατά πόσο θα ανακάμψει 100%».

Ο Ολυμπιακός εφέτος έχει παραχωρήσει μόλις μια ισοπαλία. Με τον Παναθηναϊκό, αμέσως μετά το παιχνίδι με την Τότεναμ. Σας προβληματίζει ότι μπορεί να συμβεί το ίδιο;

«Νομίζω ότι με την κατάλληλη ξεκούραση ο Ολυμπιακός θα παρουσιάσει την ίδια εικόνα που είχε με την Μπάγερν και θα μπορέσει να πάρει το παιχνίδι».

Λένε πως στα ντέρμπι δεν υπάρχουν προγνωστικά. Στην αναμέτρηση Ολυμπιακός - ΑΕΚ υπάρχουν;

«Το παιχνίδι γίνεται στο Καραϊσκάκη. Αναμφισβήτητα το πλεονέκτημα το έχει ο Ολυμπιακός. Είναι το φαβορί για τη νίκη. Θεωρώ πως με μία ανάλογη εμφάνιση όπως με την Μπάγερν ο Ολυμπιακός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα».

Έχετε αγωνισθεί σε πάρα πολλά ντέρμπι. Υπάρχει κάποιο ματς με την ΑΕΚ που σας έχει μείνει αξέχαστο;

«Είναι πάρα πολλά παιχνίδια με την ΑΕΚ που μου έρχονται στο μυαλό. Αυτό που μου έχει μείνει πολύ χαραγμένο είναι το 6-1 στο κύπελλο. Είναι ένα παιχνίδι που θα μείνει στην Ιστορία λόγω των γκολ που είχαν μπει».

Παρακολουθήσατε το ματς με την Μπάγερν ως φίλαθλος, τι εύχεσθε με αυτή την ιδιότητα να δούμε την Κυριακή;

«Ένα όμορφο παιχνίδι. Να ευχαριστηθεί ο κόσμος ποδόσφαιρο και φυσικά να μην υπάρχουν εξωαγωνιστικά παρατράγουδα».

Θα θέλατε να κάνετε ένα σχόλιο για τα όσα έγιναν στον αγώνα Ολύμπιακός - Μπάγερν Κ19;

«Θεωρώ ότι είναι απαράδεκτο. Το καταδίκασε και η ίδια η ομάδα. Είναι κρίμα να γίνονται τέτοια πράγματα στα γήπεδα. Είτε παίζουν μεγάλοι, είτε μικροί. Νομίζω ότι τα επεισόδια δεν έγιναν μέσα από την ομάδα».