Ο Τζόρτζεβιτς θυμάται την ΑΕΚ (pic, vid)

Ο «Τζόλε» έχει γράψει ιστορία στις αναμετρήσεις με τους «κιτρινόμαυρους» και μία ημέρα πριν το ματς του «Γ. Καραϊσκάκης» έκανε σχετική ανάρτηση.

Ο Τζόρτζεβιτς θυμάται την ΑΕΚ (pic, vid)

Ο άνθρωπος που έχει δημιουργήσει την καλύτερη παράδοση στα ματς με την ΑΕΚ είναι ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς. Ο παλιός άσος του Ολυμπιακού έχει σκοράρει έντεκα φορές στις αναμετρήσεις με τους «κιτρινόμαυρους» και παραμένει στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ των ματς με την ΑΕΚ.

Ο «Τζόλε» μία ημέρα πριν το ματς του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ ανάρτησε στα social media πανηγυρική φωτογραφία του από παλιότερο παιχνίδι του. Δεν τη συνοδεύει με κάποιο σχόλιο ο Τζόρτζεβιτς, όμως, είναι φανερό ότι παραπέμπει στο ματς με την ΑΕΚ. Το κάνει πολλές φορές ο Σέρβος πριν από μεγάλα παιχνίδια του Ολυμπιακού να ποστάρει πανηγυρικές του φωτογραφίες.Το έκανε και τώρα μία ημέρα πριν την αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Έχει στιγματίσει αυτά τα παιχνίδια ο «Τζόλε» με τα έντεκα γκολ που έχει σημειώσει κατά των «κιτρινόμαυρων» και δεν έκανε τυχαία την ανάρτηση μία ημέρα πριν τη «μάχη» του «Γ. Καραϊσκάκης».

Δείτε τα γκολ του Τζόρτζεβιτς στην ΑΕΚ

Και η ανάρτηση του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς