Δεν πέφτουν στην «παγίδα» του Βράνιες στον Ολυμπιακό

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι ποδοσφαιριστές του ασχολούνται αποκλειστικά και μόνο με τον τρόπο που θα εκμεταλλευτούν τις αδυναμίες της ΑΕΚ και όχι με όλα όσα έκανε ο Βόσνιος αμυντικός στο πάρτι γενεθλίων του.

Δεν πέφτουν στην «παγίδα» του Βράνιες στον Ολυμπιακό

Η εβδομάδα για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ θα μπορούσε να κυλήσει ομαλά… Ωστόσο, ο Βράνιες μαζί με ορισμένους συμπαίκτες του θέλησε να βάλει… φωτιά στο ματς πριν καλά-καλά αρχίσει. Το βίντεο με τα υβριστικά συνθήματα εναντίον των Πειραιωτών έκανε τον γύρο του διαδικτύου και όπως ήταν φυσιολογικό, έφτασε και στα αφτιά του Πέδρο Μαρτίνς και των ποδοσφαιριστών του.

Όλοι έγιναν ...Βράνιες, 6 παίκτες της ΑΕΚ βρίζουν τον Ολυμπιακό (pics,vid)

Μόνο που στον Ρέντη δεν ασχολούνται με την στάση του Βράνιες εκτός των τεσσάρων γραμμών. Ασχολούνται μόνο με όλα όσα κάνει εντός γηπέδου. Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού, οι συνεργάτες του και οι ποδοσφαιριστές δεν πέφτουν στην «παγίδα» του Βόσνιου, ο οποίος έσπευσε να το πάει το ντέρμπι σε άλλα… μονοπάτια.

Θα ήταν το μεγαλύτερο λάθος των παικτών του Ολυμπιακού να «καταναλώσουν» ενέργεια για το πώς θα «απαντήσουν» στον Βράνιες. Ο Μαρτίνς δεν μπήκε καν στη διαδικασία να σχολιάσει το θέμα, ενώ και οι παίκτες έχουν στραμμένη την προσοχή τους αποκλειστικά και μόνο στα ατού και στις αδυναμίες της ΑΕΚ. Εκνευρίστηκαν, αλλά μέχρι εκεί... Δεν θα δώσουν μεγαλύτερη σημασία.

Όπως διαπιστώσατε, ούτε αναρτήσεις στα social media έγιναν εναντίον του Βράνιες, ούτε δημόσιες τοποθετήσεις. Η προσπάθεια του Βόσνιου να αποπροσανατολίσει τους παίκτες του Ολυμπιακού πήγε στον… βρόντο, καθώς το τελευταίο τριήμερο στον Ρέντη προετοιμάζονται για μία «μάχη» με έναν αντίπαλο που θα κάνει συνολικά ό,τι περνάει από το χέρι του για να μην μείνει 8 βαθμούς μακριά από την κορυφή.

Στην Εισαγγελία η ΠΑΕ ΑΕΚ για το υβριστικό σύνθημα κατά Ολυμπιακού στο πάρτι του Βράνιες

Περιμένουν μία ΑΕΚ που θα πάει το παιχνίδι στη δύναμη, όπως είχε κάνει και ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ. Περιμένουν μία ΑΕΚ που θα προσπαθήσει να εκνευρίσει τους «ερυθρόλευκους» με το στυλ παιχνιδιού της. Ο Μαρτίνς ευρισκόμενος ενάμισι χρόνο στην Ελλάδα, έχει μάθει πλέον τα… κατατόπια και έχει εστιάσει αποκλειστικά στις αδυναμίες της! Όλα τα υπόλοιπα εξωγηπεδικά τον αφήνουν παγερά αδιάφορο