ΑΕΛ: Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση του νέου χλοοτάπητα - Δείτε πώς είναι (pics)

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες για την τοποθέτησή του νέου χλοοτάπητα στο AEL FC ARENA το οποίο σε λίγες μέρες θα είναι έτοιμο για χρήση.

ΑΕΛ: Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση του νέου χλοοτάπητα - Δείτε πώς είναι (pics)

Η ΑΕΛ έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της πως ολοκληρώθηκαν οι εργασίες τοποθέτησης του νέου χλοοτάπητα στο AEL FC ARENA.

Ξηλώθηκε ο επικίνδυνος χλοοτάπητας της Λάρισας (pic)

Όπως τονίζουν οι άνθρωποι της Θεσσαλικής ΠΑΕ όλα πήγαν ρολόι και το μόνο που μένει πλέον είναι να «δέσει» το χορτάρι του σταδίου τις επόμενες μέρες για να είναι έτοιμο προς χρήση. Μάλιστα τα έργα ολοκληρώθηκαν τάχιστα.

Αλλάζει το AEL FC ARENA (pic)

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΑΕΛ για τον νέο χλοοτάπητα του AEL FC ARENA:

"Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της 5ης φάσης των εργασιών της τοποθέτησης του χλοοτάπητα στο AEL FC ARENA από την ανάδοχο εταιρεία Hellasod.

Ήδη από χτες Τρίτη 22/10/2019 η ανάδοχος εταιρεία, με την ολοκλήρωση της τοποθέτησης του χλοοτάπητα πέρασε στην 6 φάση των εργασιών. Η φάση αυτή περιλαμβάνει τη δεύτερη επισπορά του χλοοτάπητα (η πρώτη έγινε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας πριν το κόψιμό του και θα ακολουθήσει η 3 μετά τον αγώνα με τη Λαμία), τον ψεκασμό και τη λίπανση του, καθώς και την αμμοδιανομή της επιφάνειας.

Απόλυτη προτεραιότητα της αναδόχου εταιρείας πλέον είναι αφενός μεν η ανάπτυξη του ριζικού συστήματος, μέσω της λίπανσης και των προγραμματισμένων ποτισμάτων, αφετέρου δε η υγιής ανάπτυξη συνολικά του χλοοτάπητα και της επιφανείας του.

Η όψη αυτή τη στιγμή του χλοοτάπητα έχει ελαφρώς κίτρινο-καφέ χρώμα, όψη φυσιολογική για τις εργασίες που έχουν προηγηθεί (κυρίως λόγω της αμμοδιανομής), η οποία θα βελτιωθεί την επόμενη εβδομάδα με την επίδραση των παρεμβάσεων".