ΑΕΚ: Παραμένει στον «αέρα» η συμμετοχή του Μάνταλου με Ολυμπιακό

Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Πέτρου Μάνταλου για την ΑΕΚ  στο μεγάλο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό (27/10, 19:30).

ΑΕΚ: Παραμένει στον «αέρα» η συμμετοχή του Μάνταλου με Ολυμπιακό

Ο Νίκος Κωστένογλου συνεχίζει να «πονοκεφαλιάζει» με τον Πέτρο Μάνταλο του οποίου η παρουσία στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (27/10, 19:30) βρίσκεται στον «αέρα».

ΑΕΚ: Αμφίβολος ο Μάνταλος για το ματς με τον Ολυμπιακό

Όπως και την Τρίτη (22/10) έτσι και την Τετάρτη (23/10) ο αρχηγός της «Ένωσης» ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα (αποχώρησε από τον αγώνα με τον Βόλο με κάκωση στη γάμπα).

Η κατάσταση του «κιτρινόμαυρου» άσου θα επανεκτιμάται καθημερινά. Αν ο Μάνταλος καταφέρει να πάρει μέρος στις υπόλοιπες προπονήσεις της ομάδας μέχρι το μεγάλο ντέρμπι, τότε πιθανότατα θα είναι στη διάθεση του Νίκου Κωστένογλου.

Από 'κει και πέρα στην προπόνηση της Τετάρτης προέκυψαν άλλα δυο προβλήματα. Το ένα έχει να κάνει με τον Τσίκο Ζεράλδες ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο δεξιό γαστροκνήμιο και το άλλο με τον Ντανιέλε Βέρντε ο οποίος ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης, και αυτό γιατί ένοιωσε κάποιες ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό. Προς ώρας πάντως δεν τίθεται θέμα συμμετοχής του Ιταλού ποδοσφαιριστή στο παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους».