ΟΦΗ: Συνεργασία με Ντόρτμουντ στις Ακαδημίες!

Την έναρξη της συνεργασίας του με την Μπορούσια Ντόρτμουντ σε επίπεδο Ακαδημιών ανακοίνωσε ο ΟΦΗ.

ΟΦΗ: Συνεργασία με Ντόρτμουντ στις Ακαδημίες!

Ο ΟΦΗ επέκτεινε το δίκτυο συνεργασιών του με διεθνείς συλλόγους, καθώς ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Συγκεκριμένα, απεσταλμένοι της γερμανικής ομάδας βρίσκονται στο Ηράκλειο τις τελευταίες μέρες, στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο συλλόγων σε επίπεδο αναπτυξιακών προγραμμάτων και Ακαδημιών.

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου της κρητικής ΠΑΕ, Γιάννης Σαμαράς, είχε συνάντηση με τον υπεύθυνο των Ακαδημιών της Μπορούσια, Τόρστεν Σενγκτέλερ, και τον ξενάγησε στο γήπεδο και το προπονητικό κέντρο του ΟΦΗ, με αμφότερους να συμφωνούν στην εγκαινίαση δράσεων εκπαιδευτικού χαρακτήρα σε Ελλάδα και Γερμανία, ενώ άφησαν ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας για το εγγύς μέλλον.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

«Στο Ηράκλειο βρίσκονται τις τελευταίες μέρες ο Υπεύθυνος Εκπαιδευτικού Προγράμματος της Ντόρτμουντ, κ. Matthias Roben, και ο Αθλητικός Διευθυντής Ακαδημιών της γερμανικής ομάδας, κ. Torsten Sengteller, οι οποίοι είχαν μια σειρά συναντήσεων με τον Διευθυντή Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, κ. Γιάννη Σαμαρά, στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας μεταξύ των δύο ομάδων. Ο κ. Σαμαράς τους ξενάγησε τόσο στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, όσο και στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης», ενώ αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν από κοινού μια σειρά από δράσεις εκπαιδευτικού και προπονητικού χαρακτήρα (ανταλλαγή προγραμμάτων, camps, κ.α.), στην Ελλάδα και την Γερμανία, οι οποίες θα αφορούν στην εκπαίδευση νεαρών αθλητών όσο και των προπονητών τους».