ΑΕΚ: Επιχείρηση ανύψωσης ηθικού από Κωστένογλου ενόψει Ολυμπιακού

Ο Νίκος Κωστένογλου, αντιλαμβανόμενος τον προβληματισμό των παικτών της ΑΕΚ, έβγαλε λόγο ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη (27/10, 19:30)/

ΑΕΚ: Επιχείρηση ανύψωσης ηθικού από Κωστένογλου ενόψει Ολυμπιακού

Η ΑΕΚ επικράτησε με 3-2 του Βόλου στη Ριζούπολη για την 7ης αγωνιστικής της Super League 1, σε ένα ματς που οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν, έβαλαν δύσκολα στην Ένωση, ενώ πίεσαν για την ισοφάριση μέχρι τον τελευταίο λεπτό, παρά το γεγονός ότι για ένα ημίχρονο αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο.

Όπως είναι λογικό, το νικηφόρο αποτέλεσμα δεν μπορούσε να επισκιάσει τον προβληματισμό που προκάλεσε η εμφάνιση των «κιτρινόμαυρων», με το κλίμα αυτό να είναι διάχυτο στα αποδυτήρια, μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ωστόσο, η ΑΕΚ έχει μπροστά της έχει μπροστά της μία πολύ πιο δύσκολη αποστολή την επόμενη Κυριακή (27/10, 19:30), αφού αγωνίζεται κόντρα στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Ο Νίκος Κωστένογλου αντιλήφθηκε ότι πρέπει επειγόντως να ανυψώσει το ηθικό των παικτών του, όπως και έκανε, δίνοντας το σύνθημα για μια καλή εμφάνιση και ένα καλό αποτέλεσμα στο Φάληρο:

«Δεν θέλω να βλέπω σκυμμένα κεφάλια και απογοήτευση. Κερδίσαμε το ματς. Μπορεί να μην είχαμε στο τέλος την εικόνα που θέλαμε, αλλά πήραμε τους τρεις βαθμούς κι αυτό είναι το σημαντικό. Τώρα θέλω να ξεκουραστείτε και από την Τρίτη θα αρχίσουμε να δουλεύουμε καλά, γιατί έχουμε μπροστά μας ένα σημαντικό ντέρμπι».