Ολυμπιακός - Μπάγερν: Δεκαοκτάδα με ανέτοιμο Τοροσίδη ή έναν «μικρό» της Κ20

Οι Σισέ, Βαλμπουενά και Μπενζιά δεν υπολογίζονται για το ματς του Ολυμπιακού με την Μπάγερν Μονάχου, ο Τοροσίδης έχει αιμάτωμα στην πλάτη και ο Πέδρο Μαρτίνς για να συμπληρώσει αποστολή θα στραφεί σε λύση ανάγκης.

Ολυμπιακός - Μπάγερν: Δεκαοκτάδα με ανέτοιμο Τοροσίδη ή έναν «μικρό» της Κ20

Ο δανεισμός του Θανάση Ανδρούτσου τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου στον Ατρόμητο είχε μία παράπλευρη… απώλεια για τον Ολυμπιακό. Έχασε τον ποδοσφαιριστή από την ευρωπαϊκή λίστα και συνάμα άλλον έναν που θα «τραβούσε» ο νεαρός μεσοεπιθετικός, επειδή είναι «προϊόν» της ερυθρόλευκης ακαδημίας και βρισκόταν στα επιτρεπόμενα όρια ηλικίας που έχει θέσει η UEFA.

Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε δηλαδή να δηλώσει 23 παίκτες για τη φάση των ομίλων του Champions League, όπως συνέβαινε στα προκριματικά. Η αποχώρηση όμως του Ανδρούτσου άλλαξε τα δεδομένα και ο Μαρτίνς αναγκάστηκε να δηλώσει 21 και να «κόψει» τον Σουντανί και τον Κούτρη. Αν έμενε ο Ανδρούτσος, τότε θα έμπαινε ο νυν άσος του Ατρομήτου στη λίστα μαζί με έναν εκ των Σουντανί ή Κούτρη.

Ολυμπιακός: Νοκ άουτ με ΟΦΗ ο Μπενζιά

Αυτή τη στιγμή ο Μαρτίνς δεν βγάζει 18άδα! Έξω είναι ο Σισέ που ακόμα δεν έχει προπονηθεί με την ομάδα λόγω της ίωσης που τον έχει εξαντλήσει εδώ και ένα μήνα. Έξω είναι και ο Βαλμπουενά που «τρέχει» για την Ξάνθη στις αρχές Νοεμβρίου. Έξω είναι και ο Μπενζιά που εκτός από τιμωρημένος λόγω της αποβολής του στο Βελιγράδι, είναι και στο ιατρικό δελτίο και ετοιμάζεται για ΑΕΚ.

Βαλμπουενά: Γλίτωσε τα χειρότερα, 10-15 ημέρες εκτός δράσης

Σε όλους αυτούς προσθέστε και τον Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος αποχώρησε με αιμάτωμα στην πλάτη και σύμφωνα με τον επίσημο Ολυμπιακό, θα απουσιάσει τέσσερις μέρες. Με λίγα λόγια, ενημερώνει ότι δεν μπορεί να βοηθήσει με την Μπάγερν.

Οπότε διαθέσιμοι και απολύτως υγιής για το αυριανό παιχνίδι με τους Βαυαρούς είναι οι εξής 17: Αλέν, Σα, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Σεμέδο, Μεριά, Αβραάμ, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Ποντένσε, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Λοβέρα, Γκερέρο και Ελ Αραμπί.

Ο Μαρτίνς αναζητάει τον 18ο! Θα είναι είτε ο ανέτοιμος Τοροσίδης απλώς για να σημειωθεί τυπικά το όνομά του στην αποστολή, είτε κάποιος πιτσιρικάς από την Κ20. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή…

Ολυμπιακός: Χάνει τη Μπάγερν ο Τοροσίδης