Ξάνθη - Άρης 0-1: Πρώτη Ένινγκ με νίκη (highlights)

Με το γκολ του Γκάμα στο 3' ύστερα από εκτέλεση πέναλτι, ο Άρης επικράτησε της Ξάνθης εκτός έδρας με 1-0, παίρνοντας ένα πολύτιμο «διπλό». 

Ξάνθη - Άρης 0-1: Πρώτη Ένινγκ με νίκη (highlights)

Το ντεμπούτο του στον πάγκο του Άρη έκανε ο Μίχαελ Ένιγκ και αυτό συνοδεύτηκε από ένα σπουδαίο διπλό στα Πηγάδια επί της Ξάνθης με σκορ 1-0. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης επέστρεψε στις επιτυχίες πετυχαίνοντας ένα σπουδαίο διπλό κόντρα σε έναν πολύ καλό και δυνατό αντίπαλο.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε μόλις στο 3’ ο Μπρούνο Γκάμα με πέναλτι, μετά από ανατροπή του Μπράουν Ιντέγε.

Η Ξάνθη, που έχει εντυπωσιάσει έως τώρα τη φετινή σεζόν, δεν είχε καλή απόδοση και ο Άρης κατάφερε να πάρει μια πολύ σημαντική νίκη. Μόλις στο 2ο λεπτό ο Ιντέγε «έσπασε» το οφσάιντ, βγήκε απέναντι από τον Αμπάντ που τον ανέτρεψε. Ο Μπρούνο Γκάμα εκτέλεσε το πέναλτι και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι «κίτρινοι» είχαν τον έλεγχο του αγώνα και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες, με τον Ιντέγε στο 73' και στο 87', για να πετύχουν κι άλλα γκολ. Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν νευρικοί και χωρίς έμπνευση στις λιγοστές επιθετικές πρωτοβουλίες τους.

Μικρογραφία

Γήπεδο: Ξάνθη Arena

Ξάνθη-Άρης 0-1

Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας)

Γκολ: 3’ πεν. Μπρούνο Γκάμα

Κίτρινες: 43’ Λούκας, 48’ Λισγάρας, 70’ Λιντσέι, 70’ Μεχντί, 79’ Φασίδης, 86’ Λάρσον

Συνθέσεις

Ξάνθη (Κίκο Ραμίρεθ): Αμπάντ, Ντίρεσταν, Λισγάρας, Μαλεζάς (46’ Φασίδης), Καρασαλίδης, Τερκί, Κοβάσεβιτς, Ντε Αμορίμ, Εντουάρντο (77’ Ρενέλα), Φάμπιο, Φοσέ (65’ Τζουρίτσκοβιτς)

Άρης (Μίχαελ Ένινγκ): Έμαν, Σούντγκρεν, Βέλεθ, Ρόουζ, Κόρχουτ (64’ Αμπού), Σάσα, Ματίγια, Φετφατζίδης (68’ Φετφατζίδης), Ντιγκινί, Γκάμα (82’ Σόουζα), Ιντέγε.