Μασούρας: «Πρέπει να βελτιώσουμε κάποιες αδυναμίες»

Το σύνθημα για ακόμα καλύτερες εμφανίσεις έδωσε ο Γιώργος Μασούρας με τον εξτρέμ του Ολυμπιακού να αναφέρεται και στο παιχνίδι της Ευρώπης με την Μπάγερν Μονάχου.

Μασούρας: «Πρέπει να βελτιώσουμε κάποιες αδυναμίες»

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-1 του ΟΦΗ και ο Γιώργος Μασούρας μετά το παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» με τους Κρητικούς έδωσε το σύνθημα για ακόμα καλύτερες εμφανίσεις στη συνέχεια.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA:

«Γνωρίζαμε πως υπάρχει ένα δύσκολο παιχνίδι με μια δύσκολη ομάδα όπως φάνηκε σήμερα. Μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, υπάρχουν δυσκολίες. Ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα υψηλού επιπέδου που θα δυσκολέψει όλους τους αντιπάλους. Είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε. Προφανώς φάνηκε ότι θα μπορούσαμε να έχουμε τελειώσει το παιχνίδι. Ισοφαριστήκαμε σε ένα κακό σημείο αλλά ανταπεξέλθαμε. Κρατάμε τη νίκη, του τρεις βαθμούς και θα δουλέψουμε στα υπόλοιπα. Αν εξαιρέσουμε το πρώτο μέρος που ο ΟΦΗ έχασε μια ευκαιρία το μόνο που είχε ήταν η κατοχή γιατί εμείς κάναμε λάθη, δεν ρισκάραμε. Εμείς στην έδρα μας θέλουμε να είμαστε κυρίαρχοι, πήραμε το μάθημά μας».

Για την αναμέτρηση με τη Μπάγερν: «Όλα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια ο κόσμος τα περιμένει με αγωνία και εμείς να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Πιστεύουμε σε έμας και το πλάνο μας και ελπίζουμε σε μια μεγάλη βραδιά, όπως τόσες άλλες. Σίγουρα απέναντι στη Μπάγερν θα υπάρχει διαφορετική προσέγγιση, πρέπει να βελτιώσουμε κάποιες αδυναμίες που έχουμε. Θα παίξουμε σύμφωνα με το πλάνο μας και ευελπιστώ να πάρουμε κάτι θετικό».