Η κριτική των παικτών: Κορυφαίοι Σουντανί και Αβραάμ

Ο Χιλάλ Σουντανί και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ξεχώρισαν στη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΟΦΗ με 2-1. 

Η κριτική των παικτών: Κορυφαίοι Σουντανί και Αβραάμ

ΣΑ: Όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί που έπρεπε. Στο γκολ του ΟΦΗ δεν μπορούσε να κάνει πολλά πράγματα, γιατί ο Ναμπί έπιασε το τέλειο σουτ. Σε ακόμη ένα παιχνίδι ενέπνευσε σιγουριά με την παρουσία του.

Ολυμπιακός-ΟΦΗ 2-1: Με «εκτελεστή» τον Σουντανί

ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ: Έχει κάνει πολύ καλύτερα ματς από το αποψινό. Δεν του βγήκαν πολλά πράγματα που επιχείρησε να κάνει, ενώ από κάποιο σημείο και μετά, ειδικά στο β’ μέρος, έδειξε να αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα με τον Σεμέδο του ΟΦΗ. Αντικαταστάθηκε στο 62’ λόγω τραυματισμού.

ΣΕΜΕΔΟ: Δεν έχασε κάποια μονομαχία στο «αντάμωμά» του με τους επιθετικούς του ΟΦΗ. Είχε και την απαιτούμενη σοβαρότητα που πρέπει να έχει ένας στόπερ σε τέτοια ματς και σίγουρα συγκαταλέγεται στις θετικές παρουσίες του αποψινού Ολυμπιακού.

ΑΒΡΑΑΜ: Μαζί με τον Σουντανί διεκδικεί επάξια τον τίτλο του MVP. Δεν ήταν μόνο το σωτήριο τάκλιν του στο 21’ όταν ο Τσιλιανίδης έβγαινε απέναντι από τον Σα. Σε πολύ μεγάλο βαθμό μάς θύμισε τον παλιό καλό Αβραάμ, αυτόν που θαυμάζαμε πριν από πολλά χρόνια. Ο Μαρτίνς δικαιώθηκε 100% με την επιλογή του.

ΚΟΥΤΡΗΣ: Σε κακή βραδιά ο Λεονάρντο. Λίγα πράγματα επιθετικά και πολλά προβλήματα με αντίπαλο τον Τσιλιανίδη ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Σίγουρα θα περίμενε περισσότερα πράγματα ο Μαρτίνς από τον διεθνή αριστερό μπακ.

ΓΚΙΓΙΕΡΜΕ: Είχε σκαμπανεβάσματα η απόδοσή του. Είχε διαστήματα που έκανε τα δύσκολα να φαίνονται τόσο απλά, ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο κάποια στιγμή άρχισε να χάνει... έδαφος με αντίπαλο τον Ναμπί. Προς τα τελειώματα του ματς «συμμάζεψε» κάπως την κατάσταση.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Δεν ήταν κακός ο Ανδρέας, αλλά δεν έκανε και από τα καλύτερά του παιχνίδια. Έτρεξε αρκετά ως συνήθως, όμως, σίγουρα έχει πραγματοποιήσει πολύ καλύτερες εμφανίσεις από την αποψινή.

ΠΟΝΤΕΝΣΕ: Είχε την ασίστ στο 1-0, ήταν αρκετά δραστήριος, στο κακό διάστημα του Ολυμπιακού που πίεζε ο ΟΦΗ βοήθησε και ανασταλτικά όσο μπορούσε, καθώς ο Κοροβέσης ανέβαινε αρκετά και σε γενικές γραμμές είχε μία εμφάνιση που σίγουρα άφησε ικανοποιημένο τον προπονητή του.

ΣΟΥΝΤΑΝΙ: Όταν πετυχαίνει και τα δύο γκολ της ομάδας του, προφανώς και αυτομάτως αναδεικνύεται MVP του ματς και παίρνει στο... νήμα το βραβείο από τον εξαιρετικό Αβραάμ. Και τα δύο γκολ που πέτυχε ήταν γκολ σεντερφορίσια. Βγήκε στο 82’ για λόγους τακτικής, γιατί ο Μαρτίνς ήθελε να «θωρακίσει» λίγο περισσότερο τον άξονα.

ΛΟΒΕΡΑ: Είχε ένα εκρηκτικό 20λεπτο με φαντεζί ενέργειες, με μία σουτάρα που κατέληξε στο δοκάρι στο 3’, αλλά όπως και στο Βελιγράδι, έτσι και με τον ΟΦΗ, όσο περνούσε η ώρα έδειχνε να ψάχνεται. Δεν ήταν κακός πάντως.

ΓΚΕΡΕΡΟ: Βοήθησε πολύ ο Ισπανός στο επιθετικό κομμάτι και του πιστώνεται η επιμονή του στη φάση του 2-1. Εκείνος αξιοποίησε το λάθος του Νάστου και έδωσε την ασίστ στον Σουντανί για την γκολάρα στο 2-1.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Μπήκε στο 56’ αντί του Λοβέρα και θα μπορούσε να φύγει με μία ασίστ από το ματς, αλλά το γκολ του Γκερέρο ακυρώθηκε ως οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης.

ΓΚΑΣΠΑΡ: Μπήκε στο 62’ αντί του Τοροσίδη και η αλήθεια είναι πώς με την εμφάνισή του έδειξε ότι θα μπορούσε να τον εμφανίσει ο Μαρτίνς και πολύ νωρίτερα στη φετινή σεζόν. Αρκετά ταχύς, ανεβαίνει αρκετά, αλλά και εκείνος έπεσε πάνω στον Σεμέδο του ΟΦΗ που στο δεύτερο μέρος ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του.

ΚΑΜΑΡΑ: Μπήκε στο 82’ για να «θωρακίσει» τα χαφ του Ολυμπιακού και τα πήγε μια χαρά στο διάστημα που αγωνίστηκε.