Παναιτωλικός - ΑΕΛ 2-2: Ματσάρα με κορυφαίο τον «αειθαλή» Μόρα! (highlights)

Η ΑΕΛ προηγήθηκε στο Αγρίνιο, ο Παναιτωλικός «γύρισε» το ματς σε 2-1, ωστόσο ο Βαγγέλης Μόρας με παλικαρίσια κεφαλιά στο 80' έγραψε το τελικό 2-2 αποτρέποντας την πρώτη νίκη των «καναρινιών» στο πρωτάθλημα.

Παναιτωλικός - ΑΕΛ 2-2: Ματσάρα με κορυφαίο τον «αειθαλή» Μόρα! (highlights)

Παιχνίδι για γερά... νεύρα διεξήχθη στο Αγρίνιο ανάμεσα στον γηπεδούχο Παναιτωλικό και την ΑΕΛ, με τις δύο ομάδες να μένουν μάλλον δίκαια στο ισόπαλο 2-2.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν πολύ καλή εικόνα στο α' μέρος και φυσιολογικά προηγήθηκαν με τον Μιχαήλ στο 27', ωστόσο οι γηπεδούχοι... συνήλθαν γρήγορα και με τον εξαιρετικό Χόρχε Ντίας έφεραν το ματς στα ίσα πριν από την ανάπαυλα.

Στην επανάληψη τα «καναρίνια» άσκησαν μεγαλύτερη πίεση και δικαίως βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα με το απίστευτο γκολ του Μπαΐροβιτς στο 77', όμως λογάριαζαν χωρίς τον «αειθαλή» Μόρα, ο οποίος πέρα από «λίρα εκατό» ανασταλτικά, σκόραρε στο 80' για το τελικό 2-2!

Δείτε τα highlights του αγώνα:

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: Παναιτωλικού

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΑΕΛ 2-2

Σκόρερ: 34' Χόρχε Ντίας, 77' Μπαΐροβιτς - 27' Μιχαήλ, 80' Μόρας
Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας)
Διαιτητής VAR: Γκορτσίλας (Μακεδονίας)
Κίτρινες κάρτες: Μοράρ, Μπαΐροβιτς, Σιέστεντ, Σανιά – Μιλοσάβλιεβιτς
Κόκκινες κάρτες: -

Συνθέσεις:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Σανιά, Μαρσιάλ, Γιοβάνοβιτς, Λουσέρο, Σιέστεντ, Ταχάρ, Ντάλσιο (73' Ρομάν), Ντίας, Αριγίμπι (55' Ντουάρτε), Μοράρ (77' Μπαΐροβιτς).

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μιχαήλ, Μπράλιτς, Μόρας, Μπέρτος, Στάνκοβιτς, Κάτσε, Σεσέροβιτς (68' Φατιόν), Μιλοσάβλιεβιτς, Ουάρντα (90' Ασούμπρε), Νούνιτς (46' Ντάουντα).