Γ. Σαμαράς: «Να μεγαλώνουμε όσο το δυνατόν περισσότερο το όνομα του ΟΦΗ»

Ο Α' Αντιπρόεδρος και Εκτελεστικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΟΦΗ, Γιώργος Σαμαράς μίλησε για τη δουλειά που γίνεται στο κρητικό σωματείο 

Γ. Σαμαράς: «Να μεγαλώνουμε όσο το δυνατόν περισσότερο το όνομα του ΟΦΗ»

Ο Γιώργος Σαμαράς (Α΄ Αντιπρόεδρος και Εκτελεστικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΟΦΗ) σε μια σπάνια συνέντευξή του μίλησε στην εφημερίδα «ΠΑΤΡΙΣ» με την ευκαιρία της συμπλήρωσης ενός χρόνου στο τιμόνι του ΟΦΗ από τον Μιχάλη Μπούση.

Στα ερωτήματα που του τέθηκαν, έδωσε τις εξής απαντήσεις:

-Στον ένα χρόνο διοίκησης της ομάδας έχουν πάει μέχρι τώρα όλα όπως τα είχατε σκεφτεί στο ξεκίνημα;

«Σίγουρα από την πρώτη στιγμή υπήρχε και υπάρχει ένα χρονοδιάγραμμα σε συγκεκριμένα εξωαγωνιστικά θέματα. Κάποια απ΄ αυτά έχουν ήδη γίνει πράξη, με βάση το χρονοδιάγραμμα αυτό. Κάποια άλλα, είτε λόγω γραφειοκρατίας, είτε άλλων καταστάσεων για τις οποίες δεν είμαστε άμεσα υπεύθυνοι έχουν καθυστερήσει. Αυτό όμως δεν μας επηρεάζει. Εμείς μένουμε πιστοί στο πλάνο μας».

-Αν ξεκινούσατε τώρα θα αλλάζατε κάτι από αυτά που έχετε κάνει ή θα κάνατε ακριβώς τα ίδια;

«Είμαι της φιλοσοφίας ότι από τα λάθη μαθαίνεις και γίνεσαι καλύτερος. Άρα αν είχα την δυνατότητα να γυρίσω τον χρόνο πίσω θα έπαιρνα ακριβώς τις ίδιες αποφάσεις, με σκοπό να βελτιωθούμε και να γίνουμε καλύτεροι. Λάθη πάντα θα γίνονται. Το σίγουρο είναι ότι δεν είναι εσκεμμένα, αφού κάθε απόφαση που λαμβάνουμε είναι πάντα με γνώμονα το καλό της ομάδας».

-Ποιο είναι το μήνυμα που θέλετε να στείλετε στον κόσμο για το αγωνιστικό κομμάτι αλλά και γενικότερα για το μέλλον;

«Δεν είμαι αρμόδιος να απαντήσω για το αγωνιστικό κομμάτι. Σίγουρα η εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα είναι αυτή που θέλουμε σε όλους τους τομείς. Τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι, όσο και στο διοικητικό με μοναδικό σκοπό να μεγαλώνουμε όσο το δυνατό περισσότερο το όνομα του ΟΦΗ. Τα θέματα της διοίκησης δεν εξαρτώνται από την πορεία της ομάδας. Εμείς ακολουθούμε πιστά το πρότζεκτ, όπως άλλωστε είπαμε από την πρώτη στιγμή ανεξάρτητα από την επίτευξη των αγωνιστικών στόχων. Η καλή πορεία της ομάδας απλώς κάνει την δουλειά μας ακόμα πιο εύκολη».

ΠΗΓΗ: Πατρίς

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας