Θέλει μόνο Ολυμπιακό ο Μιραλάς

Ο Βέλγος επιθετικός παρά το αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί εξέφρασε γι’ ακόμα μία φορά την επιθυμία του για παραμονή στο μεγάλο Λιμάνι. Το ποστάρισμα του 30χρονου άσου.

Θέλει μόνο Ολυμπιακό ο Μιραλάς

Σε τεχνική ηγεσία και διοίκηση υπάρχει δυσαρέσκεια ειδικά μετά το παιχνίδι της Ριζούπολης, αλλά εκείνος από την πλευρά του θέλει μόνο Ολυμπιακό και δεν το κρύβει. Ο λόγος για τον Κέβιν Μιραλάς για τον οποίο τα πράγματα είναι άσχημα το τελευταίο διάστημα.

Στο ματς με τον Απόλλωνα ο Βέλγος επιθετικός αντικαταστάθηκε στο 59’ και μέχρι εκείνο το σημείο δεν είχε καταφέρει να προσφέρει κάτι στην ομάδα του Πειραιά. Στον Ολυμπιακό δεν είναι ικανοποιημένοι από την παρουσία του, αφού περίμεναν πολύ περισσότερα απ’ αυτόν. Η αλήθεια για όλα αυτά είναι κάπου στη μέση, αφού όντως ο Κέβιν δεν έδωσε το κάτι παραπάνω στον Ολυμπιακό, αλλά από την άλλη μπήκε σε ένα σύνολο, το οποίο δεν πήγαινε καλά και δεν έπαιζε καλό ποδόσφαιρο.

Χρειαζόταν το χρόνο του για να βρει ρυθμό μετά το μεγάλο διάστημα αγωνιστικής απραξίας. Όπως και να ‘χει το κλίμα που έχει διαμορφωθεί αυτή τη στιγμή για τον 30χρονο Βέλγο δεν είναι υπέρ του. Ο Ολυμπιακός δεν δείχνει διατεθειμένος να μπει σε συζητήσεις με την Έβερτον προκειμένου να πάρει τον παίκτη. Όπως έχουμε γράψει κι άλλες φορές στο παρελθόν δεν υπάρχει οψιόν αγοράς και οι Άγγλοι από την πλευρά τους δεν είναι διατεθειμένοι να μπουν σε συζητήσεις πριν το Μουντιάλ. Τα χρήματα που θέλει η αγγλική ομάδα για να τον παραχωρήσει είναι αρκετά και θα είναι ακόμα περισσότερα αν ο παίκτης πάει καλά στη Ρωσία.

Ο ίδιος, ωστόσο θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό και παρά το βαρύ κλίμα και την ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί δεν διστάζει να το εκφράσει. Με ποστάρισμα του που έκανε το βράδυ της Τετάρτης έδειξε και πάλι τις προθέσεις του. Μπορεί να υπάρχει η όποια δυσαρέσκεια, αλλά ο Μιραλάς θέλει μόνο Ολυμπιακό και το δείχνει.

Δείτε το ποστάρισμα του Βέλγου...

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας