Ολυμπιακός: Στον Ρέντη οι διεθνείς, ατομικό ο Μπενζιά

Γέμισε το προπονητήριο του Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα με τον ΟΦΗ, ενώ το δικό του πρόγραμμα ακολούθησε ο Γιασίν Μπενζιά.

Ολυμπιακός: Στον Ρέντη οι διεθνείς, ατομικό ο Μπενζιά

Οι υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων ολοκληρώθηκαν και οι ποδοσφαιριστές επιστρέφουν σιγά-σιγά στους συλλόγους τους έτοιμοι να ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους. Το προπονητήριο του Ολυμπιακού άρχισε να γεμίζει ξανά από την Τετάρτη το πρωί, αφού έκαναν την εμφάνιση τους οι περισσότεροι διεθνείς.

Συγκεκριμένα στο αθλητικό κέντρο της ομάδας του Πειραιά γύρισαν όλοι εκτός από τον Ελαμπντελαουί, που έπαιζε το βράδυ της Τρίτης στη Ρουμανία. Δεν επέστρεψε στις εγκαταστάσεις και ο Μάρκοβιτς, ο οποίος είχε υποχρεώσεις με την Εθνική Ελπίδων της Σερβίας.

Κατά τα άλλα ο Γιασίν Μπενζιά ακολούθησε και πάλι το δικό του πρόγραμμα, αφού ταλαιπωρείται από τραυματισμό και έχει τεθεί νοκ άουτ για τον αγώνα με τον ΟΦΗ. Ο Αλγερινός εκτός από την αναμέτρηση με τους Κρητικούς χάνει και αυτή με τη Μπάγερν Μονάχου λόγω τιμωρίας.

Κατά τα άλλα στην Εθνική Ελλάδας Κ17 για το φιλικό παιχνίδι με την αντίστοιχη ομάδα της Γεωργίας που θα γίνει στις 24 Οκτωβρίου κλήθηκαν οι Κατσογιάννης, Φρέρης, Ντόη, Λιάτσος και Κίτσος.