Ο Σωκράτης Κόκκαλης πήρε το ΟΚ από την Περιφέρεια Αττικής για την υπογειοποίηση του γηπέδου της ΑΕΚ

Τι αναφέρει η απόφαση της οικονομικής επιτροπής της Περιφέρειας Αττικής για το γηπεδικό ζήτημα της ΑΕΚ και τα επανορθωτικά μέτρα της ΙΝΤΡΑΚΑΤ του Σωκράτη Κόκκαλη

Ο Σωκράτης Κόκκαλης πήρε το ΟΚ από την Περιφέρεια Αττικής για την υπογειοποίηση του γηπέδου της ΑΕΚ

Στην τελική ευθεία μπαίνει πλέον το γηπεδικό ζήτημα της ΑΕΚ, μετά τη συνεδρίαση της Περιφέρειας Αττικής σχετικά με το «φλέγον» θέμα της υπογειοποίησης.

Ειδικότερα, η οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας Αττικής αποφάσισε να εγκρίνει τα επανορθωτικά μέτρα που έλαβε η ΙΝΤΡΑΚΑΤ, ιδιοκτησίας Σωκράτη Κόκκαλη, η οποία και θα εκτελέσει το έργο.

Στην επόμενη συνεδρίασή του το ελεγκτικό συμβούλιο αναμένεται να δώσει και τυπικά την έγκρισή του, όπερ σημαίνει ότι τα έργα για την υπογειοποίηση θα ξεκινήσουν κανονικά.

Διαβάστε αναλυτικά όσα αναφέρει η απόφαση της οικονομικής επιτροπής:

«Μετά από διαλογική συζήτηση μεταξύ των μελών της η Οικονομική Επιτροπή κατά πλειοψηφία αποφασίζει:

A) Την έγκριση των επανορθωτικών μέτρων που έλαβε ο οικονομικός φορέας «ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ» με δ.τ INTRAKAT και των αποδεικτικών στοιχείων που προσκόμισε προκειμένου να αποδείξει την αξιοπιστία του, ως επαρκή.

B) Την έγκριση του 2ου Πρακτικού της Επιτροπής Διαγωνισμού, σύμφωνα με το οποίο προσωρινός ανάδοχος του έργου «ΥΠΟΓΕΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΔΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ», είναι ο οικονομικός φορέας «ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ» με δ.τ INTRAKAT με ποσοστό μέσης έκπτωσης προσφοράς (Εμ) 45,10% και Σύνολο Δαπάνης του Έργου κατά την προσφορά 8.142.737,22 € (μη συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ).

Γ) Την εξουσιοδότηση της Δ/νσης Τεχνικών Έργων και της Επιτροπής Διαγωνισμού για τη συνέχιση της διαδικασίας του διαγωνισμού».