Τα πιο… περίεργα γενέθλια για τον Φορτούνη (vid)

Ο Κώστας Φορτούνης έχει σήμερα τα γενέθλια του στην πιο περίεργη χρονιά της καριέρας του και της ζωής του.

Τα πιο… περίεργα γενέθλια για τον Φορτούνη (vid)

Είναι από τους Έλληνες ποδοσφαιριστές που τραβάνε τον κόσμο, που χαίρεσαι να τον βλέπεις. Κατάφερε να γίνει σήμα κατατεθέν της μεγαλύτερες ελληνικής ομάδας και να φορέσει στο αριστερό του μπράτσο το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Ο Κώστας Φορτούνης περί ου ο λόγος είναι ο παίκτης που ασκεί τη μεγαλύτερη επιρροή στο παιχνίδι του Ολυμπιακού.

Η σημερινή ημέρα είναι ξεχωριστή για τον Έλληνα μεσοεπιθετικό. Σαν σήμερα το 1992 γεννήθηκε στα Τρίκαλα και από εκεί ξεκίνησε η σπουδαία του καριέρα. Αυτά τα γενέθλια είναι διαφορετικά απ’ όλα. Ο 27χρονος άσος είδε την καριέρα του να εκτοξεύεται και το περασμένο καλοκαίρι έβαλε την υπογραφή του σε ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο και με διάρκεια έως το 2023.

Ο «Φόρτου» έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας ποδοσφαιριστής. Απολάμβανε την αποθέωση προερχόμενος από μία εντυπωσιακή σεζόν και ο Πέδρο Μαρτίνς του είχε ξεκαθαρίσει πως πάνω του θα χτίσει και τον Ολυμπιακό του 2020. Όλα αυτά… στράβωσαν στις 10 Ιουλίου και σε εκείνο το φιλικό με το Αμβούργο, το τελευταίο της προετοιμασίας της ομάδας του Πειραιά.

Ο διεθνής άσος υπέστη ρήξη χιαστού και από τότε ξεκίνησε αγώνα δρόμου για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και να επανέλθει ακόμα πιο δυνατός. Ο Φορτούνης βρίσκεται στο στάδιο της αποκατάστασης έχοντας στο πλευρό του όλο αυτόν τον καιρό τόσο την ομάδα του Πειραιά όσο και την οικογένεια του.

Η πορεία της αποθεραπείας του εξελίσσεται πολύ καλά και μάλιστα ο ίδιος δηλώνει συνεχώς με σιγουριά ότι τον Ιανουάριο θα είναι έτοιμος. Όπως γράψαμε και στο «ΦΩΣ» προ ημερών ο Φορτούνης σύντομα αναμένεται να πάει στον Ρέντη για να ξεκινήσει πρόγραμμα εντός των εγκαταστάσεων.

Πάντως όλο αυτόν τον καιρό είναι δίπλα στην ομάδα. Θυμίζουμε πως είχε πάει στο ΟΑΚΑ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό να σταθεί στο πλευρό των συμπαικτών του. Επίσης πολλές φορές βρίσκεται στον Ρέντη και στηρίζει την ομάδα του έστω κι αν δεν μπορεί να τη βοηθήσει στο γήπεδο. Ο Φόρτουνης αυτό το διάστημα πέρασε κάποιες ημέρες στη γενέτειρα του και ανυπομονεί να γυρίσει στη δράση. Ξέρει πως ακόμα έχει δρόμο μπροστά του, αλλά αποδεικνύει ότι οι δοκιμασίες είναι για τους δυνατούς.